Dieta pentru detoxifiere in 7 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: 7 zile, cura de detoxifiere, cura de slabire, detoxifiere, dieta, dieta de detoxifiere, dieta de slabit, diete de slabit, meniu, pareri

Gustare:
1/2 grepfrut

Pranz:
Se fierb 200 g de cartofi. Se inabusa 250 g de peste in 1/8 l de apa cu zeama de lamaie, apoi se adauga sare iodata. Intr-o tigaie de teflon se inabusa 100 g de varza impreuna cu 2 rosii taiate in felii. Legumele se calesc, presurandu-se un praf de piper. Se servesc alaturi de peste si de cartofi.

Dieta de detoxifiere in 7 zile

Dieta pentru detoxifiere in 7 zile

Gustare:
1/2 grepfrut

Cina:
O felie de paine integrala se unge cu 1/2 lingurita de margarina. Se adauga 2 rosii taiate in felii si 100 g de verdeata. Se condimenteaza cu sare iodata si piper.

Ziua a treia

Micul dejun:
2 mandarine. Dupa servirea micului dejun, se pun la fiert 1 kg de cartofi in coaja (pentru prepararea celorlalte mese).

Gustare:
1/3 din cartofii fierti se decojesc si se taie in felii. Se servesc cu 100 g branza de vaci. Se adauga sare si piper.

Pranz:
A doua treime de cartofi se curata si se taie in cubulete. Se taie marunt o ceapa care se va cali in 1/2 lingurita cu ulei de floarea-soarelui. In tigaie se toarna 1/8 l de supa clara de zarzavat si se introduc cartofii. Totul se tine pe foc 5 minute, pana la obtinerea unui piure. In final, se adauga sunca slaba, taiata in bucatele, sare iodata si piper.

Gustare:
2 mandarine

Cina:
1/2 ardei gras si o legatura de ridichi se taie marunt. Restul de cartofi fierti se curata si se taie in felii. Legumele se amesteca, apoi se adauga 1/2 lingurita cu ulei din germeni de grau, sare iodata, piper, o lingurita cu otet din vin alb.

Preparatul se presara cu 1/2 legatura de patrunjel tocat.

Ziua a patra

Micul dejun:
Un mar ras combinat cu brinza proaspata de vaci.

Gustare:
200 ml suc de mere, amestecat cu 200 ml de zer si o lingurita cu zeama de lamaie.

Pranz:
O felie de paine neagra se unge cu 125 g de branza de vaci. Se adauga piper.

Gustare:
200 ml suc de mere amestecat cu 200 ml de zer.

Cina:
100 g de telina cu frunze, 1 ardei gras si 1 morcov se taie in fasii. Alaturi, se prepara o compozitie din 100 g de branza de vaci, 1/2 legatura de patrunjel tocat si piper. Aveti voie si 2 biscuiti crocanti, sarati, din faina integrala.

Ziua a cincea

Micul dejun:
Se prepara o compozitie din 125 g de branza de vaci (40 % grasime), 20 g germeni de grau, 10 g de seminte de floarea-soarelui si zeama unei lamai.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta pentru detoxifiere in 7 zile

Lasă un răspuns