Cum slabim cat mai repede prin renuntarea la grasimi?0 Comments

Publicat in:
Etichete: copii, dieta, europa, grasimi, mancare, nutritie, obezitate, SUA

Multe persoane ajung sa apeleze la tot felul de cure de slabire pentru a reusi sa isi atinga telul de a scapa de kilogramele in plus pe care le au. Totusi, deseori se intampla ca o dieta sa faca mai mult rau decat bine corpului uman. Savantii au ajuns la concluzia ca nicio dieta nu are succes mai mare decat eliminarea grasimilor din alimentatia zilnica.

O cercetare complexa asupra stilului alimentar al unor persoane din America, Europa si Noua Zeelanda a reliefat faptul ca se poate scapa de kilogramele in plus acordand o atentie mai mare alimentelor ingerate si renuntarii la grasimi.

Dieta fara grasimi

Dieta fara grasimi

Expertii au studiat circa 73.000 de oameni din aceste zone si au observat chestiuni cel putin interesante. Lee Hooper, profesor la Facultatea de Medicina East Anglia, specialist in nutritie, a afirmat ca renuntarea la grasimi se produce ca si cum indivizii respectivi ”ar fi tinut o dieta”.

Cei care ajung sa piarda in greutate prin intermediul acestei metode, reusesc sa se mentina in forma ani de zile, fara sa se ingrase dupa incheierea dietei.

Care este importanta unei diete?

Specialistii sustin ca eliminarea kilogramelor in plus ar trebui sa aiba ca argument principal mentinerea sanatatii. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 17 milioane de oameni isi pierd viata ca urmare a unor afectiuni precum cancerul, boli cardiovasculare, atac cerebral, toate asociate obezitatii.

Peste 50% dintre locuitorii Europei sunt supraponderali, iar in SUA – peste 3 din 10 americani au astfel de probleme cu greutatea corporala. In plus, in America circa 17% dintre copii sunt obezi.

Nutritionistii recomanda sa va luati masuri de prevedere si sa fiti atenti la ceea ce ingerati. Evitati variantele grase ale iaurtului, laptelui, branzei si carnii. In cazul in care ati pregatit o supa, este bine sa o lasati la frigider pana cand toata grasimea se ridica la suprafata.

Este indicat sa nu consumati pielea pasarilor precum gaini, pui, curcan, rata sau gasca. Evitati pe cat posibil branzeturile grase, deoarece acestea ar putea fi periculoase pentru silueta. Alegeti sa utilizati ceva mai putin periculos pentru a prepara o carne la cuptor: ierburi, lamaie, legume, in loc de sosuri grase, cu smantana, unt, margarina, branza, maioneza.

Este recomandat sa nu adaugati garnituri periculoase, cum ar fi cartofii prajiti. Pe acelasi principiu, renuntati la dressingul pentru salata.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum slabim cat mai repede prin renuntarea la grasimi?

Lasă un răspuns