Dieta cu varza murata0 Comments

Publicat in:
Etichete: beneficii, cure de slabire, dieta, dieta de slabit, meniu, meniu zilnic, pareri, varza murata

Dieta cu varza murata este o solutie sigura si accesibila pentru momentele in care vrei sa slabesti rapid. In plus, varza murata are o multime de beneficii pentru sanatate, pe care ti le prezentam in randurile ce urmeaza, alaturi de meniul complet pentru dieta de 3 zile cu varza murata!

Descopera de ce este buna varza murata pentru sanatate si cum se tine dieta de 3 zile cu varza murata!

Dieta cu varza murata

Dieta cu varza murata

Varza murata, proprietati si beneficii

Fie ca o cumperi deja murata sau o conservi acasa, varza murata este un aliment de nelipsit de pe mesele romanilor, in special in sezonul rece. Cea mai simpla reteta de varza murata include doar varza, apa si sare – nu este deloc complicat, trebuie doar sa ai rabdare! De ce este varza murata atat de grozava?

Varza murata este cu adevarat sanatoasa. Aceasta contine vitamina C, antioxidant recunoscut pentru stimularea sistemului imunitar, precum si culturi de bacterii foarte eficiente pentru sistemul digestiv. Antioxidantii cunoscuti sub denumirea de antocianine au capacitatea de a incetini procesul de imbatranire. In plus, consumul de varza murata previne afectiunile cardiovasculare, constipatia si hemoroizii, acidul lactic purifica sistemul digestiv si combate retentia de apa, in timp ce o suta de grame de varza murata au numai 40 de calorii – excelent pentru dietele de slabit!

Dieta de 3 zile cu varza murata – meniu complet

In doar 3 zile de dieta, poti slabi pana la 3 kilograme si, in plus, iti detoxifici organismul. Dieta cu varza murata este o combinatie ideala dintre un regim de detoxifiere si un program clasic de slabit. Este recomandat sa bei cat mai multa apa, de preferat cu suc de lamaie, iar cafeaua si ceaiul fara zahar sunt permise.

Ziua 1

In prima zi a dietei cu varza murata, ai voie sa consumi doar… varza murata! Cantitatea zilnica recomandata este de aproximativ un kilogram, pe care trebuie sa-l imparti in trei mese. Daca simti ca varza murata este prea sarata, clateste-o cu apa. Poti prepara o salata simpla, din varza murata taiata in fasii subtiri si presarata cu cateva seminte de chimen.

Aceasta prima zi iti va accelera metabolismul si va demara procesul de detoxifiere. Nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la retentia de apa, intrucat varza murata are proprietati diuretice.

Ziua a 2-a

Mic dejun: 250 g de varza murata, o felie de paine prajita, un ou fiert tare

Pranz: 250 g de varza murata, un mar taiat felii

Cina: 250 g de varza murata, preparata in tava, la cuptor, impreuna cu 2 cartofi, 3 linguri de lapte, o lingurita de unt, putina ceapa si condimente dupa gust

Ziua a 3-a

In ziua a treia poti combina oricare dintre meniurile din ziua precedenta, dupa bunul plac, fara sa adaugi alte alimente decat cele deja mentionate.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu varza murata

Lasă un răspuns