Dieta cu drojdie de bere0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabire, dieta cu drojdie, dieta cu drojdie de bere, dieta de slabit, dieta rapida, diete, drojdie de bere

Drojdia de bere este recomandata inca din antihitate pentru efectele sale benefice asupra organismului. Utilizata in curele de slabire, drojdia de bere accelereaza arderea grasimilor si ajuta in lupta contra celulitei.

Dieta cu drojdie de bere

Dieta cu drojdie de bere

Ce trebuie sa stii despre drojdia de bere

Beneficiile drojdiei de bere asupra sanatatii si siluetei sunt atat de evidente, incat aceasta este utilizata inca din timpuri stravechi.

Drojdia de bere contine foartemulte vitamine, minerale si substante active, ca vitamine din complexul B (necesare mentinerii sanatatii sistemului nervos, a pielii, necesare in combaterea anemiei etc.), vitaminele A si E (ajuta la mentinerea sanatatii pielii si ochilor), vitamina D (previne bolile de oase, osteoporoza si alte tulburari in roganism). De asemenea drojdia de bere contine minerale precum zinc, magneziu, fosfor, seleniu, crom.

Mai contine antioxidanti, enzime active si o serie de factori care accelereaza metabolismul.

Dieta cu drojdie de bere

Dieta cu drojdie de bere este atat de simplu de urmat, incat ne intrebam de ce nu este chiar atat de populara.

Singurul inconvenient este gustul drojdiei, insa cei care doresc cu adevarat o silueta sanatoasa au gasit cateva solutii despre care vom discuta mai jos.

Dieta cu drojdie de bere – Principii

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu drojdie de bere

Lasă un răspuns