Dieta cu branza sau 3 kg pe saptamana0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabire, dieta 3kg, dieta cu branza, dieta de slabit, dieta rapida, meniu, pareri

Branza este un aliment folosit in majoritatea curelor de slabire, la anumite mese, dar se pot face si regimuri bazate pe acest aliment. Insa trebuie sa tineti cont ca se folosesc numai tipuri de branza light (usoara, cu un continut scazut de calorii) si se pot bea ceai si cafea fara zahar, precum si multa apa.

Dieta cu branza

Dieta cu branza

Dieta cu branza va permite sa mancati si paine, insa aceasta trebuie sa fie neagra.

Meniu dieta cu branza

Micul dejun:

O felie de paine integrala cu putin unt, cu o felie de branza cu mucegai si un ciorchine mic de struguri negri sau o chifla integrala cu 40 g de branza feliata, decorata cu morcov dat pe razatoare

Gustare dimineata si dupa amiaza : 50 g Camembert cu o felie de paine uscata sau 50 g cottage cheese cu 200 ml de suc de legume.

Pranz:

O chifla unsa cu putin unt, cu frunze de salata, jumatate de ardei gras felii si doua felii de branza topita sau 150 g legume congelate, fierte si un sos din doua linguri mari de iaurt degresat, condimente tocate si piper, plus o felie de branza si una de paine integrala.

Cina:

Serviti 70 g branza feliata, o ceapa mica rosie tocata, un mar mic ,un castravete mic. Toate se amesteca cu trei linguri de otet si una de ulei. Se pune patrunjel tocat si se serveste cu o felie de paine integrala.

O alternativa la meniul pentru cina este: 20 g branza felii si Kaiser si un ou mic fiert tare. Se toaca si se pun toate intr-o salata verde cu dressing dintr-o lingura de iaurt , putin mustar si ketchup si putina zeama de lamaie, sare, piper, plus o felie de paine integrala.

Durata: o saptamana

Slabire: 3 kg

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu branza sau 3 kg pe saptamana

Lasă un răspuns