Cura de slabire cu sucuri si cruditati0 Comments

Publicat in:
Etichete: cruditati, cura, cura de slabire, cura de slabit, dieta, dieta de slabire, fructe, legume, slabire, sucuri, sucuri naturale

Cura de slabire cu cruditati poate fi tinut deopotriva, de oameni sanatosi si bolnavi. Pe primii ii va ajuta sa-si curete organismul si sa slabeasca, ceilalti isi vor recastiga sanatatea.

Cura de slabire cu cruditati

Cura de slabire cu cruditati

Elemente de baza

Este o cura cu efecte de purificare, insanatosire si reintinerire deosebite. Este unul dintre cele mai riguroase regimuri de acest fel cunoscute de medicina naturista. Datorita rigorii acestei cure, este necesar sa fie respectate cu strictete anumite reguli.

Cura de slabire cu cruditati – Obiective

Scopul curei cu sucuri si cruditati atinge urmatoarele obiective:

  1. o scadere in greutate accelerata;
  2. stoparea dezvoltarii unor tumori;
  3. rezolvarea anumitor probleme psiho-mentale.

Etape

Cura de slabire cu sucuri si cruditati decurge in 3 etape:

  1. Tranzitia si pregatirea;
  2. Perioada propriu-zisa;
  3. Revenirea.

Indicatiile specifice fiecarei asemenea perioade trebuie respectate intocmai.

Tranzitia si pregatirea

Inaintea inceperii propriu-zise a postului cu sucuri si cruditati este necesara o perioada de adaptare de 7-10 zile, in care anumite alimente vor fi eliminate din dieta, in timp ce altele vor fi consumate cu p#3366CCilectie.

Alimente interzise

Alimentele interzise sunt: carne, oua, mancaruri preparate prin prajire, alimentele conservate, alimentele cu adaosuri de conservanti, coloranti, amelioratori de aroma, amelioratori de gust sintetici, cafea, alcool, tutun, dulciurile care contin zahar.

Alimente permise

Alimente permise: cereale integrale (fulgi de grau, ovaz, orz, orez integral), alimentele naturale bogate in calorii, care vor sustine organismul pe perioada curei: nucile, susanul (neprajit), pasta de susan, arahidele si alunele (neprajite), semintele de floarea soarelui (neprajite), salate din cruditati si combinatii de sucuri, ulei presat la rece, cu care „se impaca” cel mai bine sistemul nostru digestiv. Avem de ales intre uleiurile de floarea soarelui, de masline, de dovleac.

Ultimele 2 zile ale perioadei de pregatire

Seara vom lua o lingurita de ulei de ricin (doua seri succesive).

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cura de slabire cu sucuri si cruditati

Lasă un răspuns