Cura de slabire cu ciocolata – beneficii0 Comments

Publicat in:
Etichete: ciocolata, cura de slabit, dieta, diete, diete de slabire, dulciuri, recomandari, sport

Dulciurile reprezinta un aliment care atrage foarte multi oameni, de toate varstele. Unul dintre cele mai utilizate dulciuri din toata lumea este ciocolata. Desi stim ca ciocolata presupune un numar destul de important de calorii, nu trebuie sa inlaturam aceasta tentatie, spun expertii in domeniu. Specialista in nutritie, Sally Ann Voak, a reusit sa elaboreze o cura de slabire cu ciocolata care da voie persoanelor care o urmeaza sa consume si acest tip de dulce.

Cura de slabire cu ciocolata

Cura de slabire cu ciocolata

Specialistul a constatat ca ciocolata trebuie sa faca parte zilnic din alimentatie, insa in cantitati reduse, asociata cu consumul unor alimente sarace in calorii si practicarea sportului.

Sally Ann a pus bazele a numeroase strategii alimentare si a recomandat anumite exercitii fizice. Ea spune ca dependentii de dulciuri sunt cei care obtin cele mai multe calorii consumand glucide si folosesc ciocolata pentru a se revigora.

In plus, si persoanele care sunt obosite fac apel la ciocolata atunci cand se instaleaza aceasta stare. Potrivit specialistilor, cei care vor sa urmeze cura de slabit cu ciocolata, vor invata sa isi controleze impulsul pentru dulce, asa ca vor putea include ciocolata in alimentatia zilnica fara ca aceasta sa le afecteze greutatea corporala.

Cum actioneaza?

Ciocolata actioneaza ca un fel de inlocuitor al vitaminelor, combate afectiunile de tip cardiovasculare, mareste imunitatea corpului si lupta impotriva anemiei. Boabele de cacao din ciocolata contin o substanta care distruge radicalii liberi care sunt daunatori celulelor.

Potrivit creatoarei sale, cei care urmeaza dieta cu ciocolata vor fi capabili sa slabeasca pana la 4 kilograme, insa va fi necesar sa consume mai multe lichide, iar ciocolata consumata va fi cu un continut ridicat de cacao.

Recomandari pentru dieta cu ciocolata

In cadrul curei de slabire cu ciocolata, veti avea voie sa mancati legume si salate care au putine calorii, cum ar fi:

  • ciuperci,
  • ardei,
  • rosii,
  • sparanghel sau
  • broccoli.

Trebuie sa consumati lapte degresat in fiecare zi, iar cafeaua trebuie sa o inlocuiti cu ceaiurile din plante. Potrivit expertilor, acest regim alimentar este unul sarac in calorii, mai ales ca in prima saptamana veti consuma 1000 de calorii pe zi, iar in a doua saptamana 1200-1300 de calorii pe zi.

In timpul dietei, micul dejun ar trebui sa fie format din 250 calorii, masa principala ar trebui sa aiba cel mult 400 calorii si ar trebui sa mai existe inca 2 mese mai mici formate din 300 calorii.

Sportul va trebuie sa fie nelipsit din cadrul dietei cu ciocolata, asa ca cei care sunt dependentii de zahar, femeile cu pofte premenstruale si pofticiosii trebuie sa mearga vioi timp de cel putin 20 minute in fiecare zi.

Printre beneficiile curei de slabit cu ciocolata se numara faptul ca este eficienta pentru cei care o consuma zilnic, mai ales ca acestia vor putea sa slabeasca consumand-o cu moderatie. Persoanele care vor urmari aceasta dieta nu trebuie sa se abata de la regulile acesteia pentru ca au voie sa consume ciocolata.

Sportul este important in cadrul acetsei diete!

Aceasta cura de slabit face apel la legume si la practicarea exercitiilor fizice, ambele fiind importante pentru sanatatea corpului.

Dieta cu ciocolata promoveaza respectarea unui plan de hrana si exercitii fizice, adica un plan detaliat de intretinere, insa nu este benefica pentru cei carora nu le place ciocolata sau sunt alergici la ea.
Experta Sally Ann mai spune ca multi oameni vor simti ca se infometeaza urmand aceasta dieta. De asemenea, trebuie spus ca nu este sanatos sa slabiti 3-4 kilograme intr-o singura saptamana.

In plus, cei care au probleme din cauza unor boli precum diabetul zaharat sau diferite alergii pot urma dieta doar sub supraveghere medicala.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cura de slabire cu ciocolata – beneficii

Lasă un răspuns