Corpul uman si calitatile sale incredibile0 Comments

Publicat in:
Etichete: arte martiale, calitati, ciudatenii, corp, corpul uman, organism, vreme

Corpul uman are resurse fara limita si poate ascunde calitati incredibile, pe care niciunul dintre noi nu le banuieste cu adevarat. Expertii ne anunta ca niciun alt obiect sau material nu se poate compara cu trupul nostru.

Corpul uman - calitati

Corpul uman - calitati

Corpul uman reactioneaza uimitor in criza

De exemplu, corpul nostru reactioneaza uimitor in situatiile critice. S-a observat ca au fost cazuri cand unii oameni au ridicat obiecte foarte grele, care au cazut intr-o anumita situatie critica peste cei dragi. In mod normal, o asemenea sarcina ar parea incredibila in situatii normale.

Expertii spun ca explicatia sta in cresterea nivelului de adrenalina din corp. Aceasta stimuleaza bataile inimii, iar o cantitate mai mare de oxigen este trimisa spre muschi, potrivit Care2.

Corpul uman prezice vremea

Trebuie sa stiti ca organismul uman are capacitatea de a prezice vremea. De pilda, atunci cand simtim dureri de articulatii, ar fi timpul sa luam deja cu noi o umbrela daca plecam de acasa.

Conform medicilor, explicatia este aceea ca atunci cand se formeaza o furtuna, presiunea atmosferica scade, iar presiunea lichidului din articulatii creste destul de mult.

Corpul uman, impins la extrem de yoghini

Mai mult, corpul uman are capacitatea de a fierbe apa, savantii descoperind ca acesta emite destula caldura, suficienta sa fiarba apa intr-o jumatate de ora.

Potrivit specialistilor, unii oameni au ajuns la performante incredibile in privinta controlului durerii, precum sunt practicantii artelor martiale sau anumiti yoghini, care au cunostinte despre autocontrolul reactiilor organismului, situate la un nivel mult peste cel al celorlalti oameni.

Chiar daca nu are capacitatea de a fi complet imun la durere, corpul uman poate sa se adapteze situatiilor dificile si ne poate oferi ajutor sa trecem peste ele.

Unele studii arata ca atunci cand suntem pusi in fata durerii, de exemplu un simplu vaccin, corpul nostru poate reduce intensitatea durerii resimtite si ne ajuta sa suportam mai usor peste aceasta interventie.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Corpul uman si calitatile sale incredibile

Lasă un răspuns