De ce sunt bune cafeaua si ceaiul verde pentru inima0 Comments

Publicat in:
Etichete: cafea, ceai verde, corpul uman, japonia, medici

In momentul cand trebuie sa alegeti intre cafea sau ceai, exista mai multe teorii diferite care dintre cele doua bauturi este mai utila. Potrivit expertilor, in functie de cercetarile noi, persoanele care consuma o ceasca de cafea si patru cesti de ceai verde pe zi sunt mai sanatosi si au risc mai mic de probleme cardiace.

Ceai sau cafea

Ceai sau cafea

Rezultatele testelor arata faptul ca o combinatie de ceai verde si cafea bauta cu moderatie este un mare beneficiu pentru organism.

De exemplu, dr. Yoshihiro Kokubo de la Centrul National cardiovascular din Japonia spune ca acesta este primul studiu important care a examinat efectele de combinare a doua bauturi.

“Aveti posibilitatea sa efectuati modificari mici, dar semnificative in stilul dvs de viata pentru a reduce riscul de boli de inima si accident vascular cerebral”, a anuntat medicul japonez Kokubo.

Supradozajul de cafeina face rau organismului

Expertii ne anunta ca nu reprezinta o surpriza faptul ca ceaiul verde ofera suport corpului uman si poate stimula imunitatea acestuia. In plus, calitatea cafelei este, de asemenea, vorbita si comentata de multi.

Referitor la cafea, medicii va recomanda sa nu faceti exces. Este bine sa consumati pana la doua pahare pe zi, acest demers fiind suficient, spun specialistii. In caz contrar, supradozajul cu cafeina va duce la o serie de efecte negative, cum ar fi nervozitate sau batai neregulate ale inimii si maini tremurande.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

De ce sunt bune cafeaua si ceaiul verde pentru inima

Lasă un răspuns