Aplicatiile pentru smartphone si depistarea cancerului0 Comments

Publicat in:
Etichete:aplicatii, calculator, jocuri, sanatate, smartphone

Un nou proiect de colaborare intre Centrul de Cercetare al Cancerului si Alianta de Stiinta a Cetatenilor, din Marea Britanie se axeaza pe crearea unei aplicatii pentru un nou joc disponibil pe mobil care ar putea accelera cura de vindecare a cancerului, anunta BBC.

Aplicatii smartphone cancer

Aplicatii smartphone cancer

Aceasta idee noua are rolul de a furniza date stiintifice importante pentru cercetatori, in timp ce oamenii folosesc smartphone-urile lor pentru a se distra.

Mai multi programatori, jucatori si specialisti incearca sa foloseasca date genetice brute ce vor facilita dezvoltarea unui format de joc, cu titlu GeneRun.

Acestia si-au propus sa gaseasca diferite modalitati inovatoare pentru a analiza datele genetice, mai precis erorile genetice care cauzeaza cancer.

Aplicatiile mobile vor salva vieti omenesti!

Informatiile vor fi analizate, proces ce va dura ani la rand, iar daca oamenii vor contribui in numar mare, finalul va fi unul revolutionar: salvarea vietilor omenesti mult mai repede decat in prezent.

Seful Institutului de Cancer de la Universitatea Cambridge a declarat ca: “In viitor, pacientii care vor suferi de cancer vor beneficia de un tratament focusat pe amprenta genetica a tumorii lor, cu ajutorul aplicatiilor de pe mobil”.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 77.46 RONVitaking clorofila 50mg 100cps flacon vitaking


Vitaking clorofila 50mg 100cps flacon vitaking
Clorofila are efect antibacterian, fiind astfel un important factor favorizant al vindecării rănilor extrene si interne.Are efect   direct de stimulare şi de dezvoltare  a ţesutului de neoformare, scăzând concomitent  pericolul infecţiei bacteriene, favorizând astfel vindecarea rănilor.Clorofila declansează procese puternice de dezintoxicare, favorizează asimilarea şi fixarea mineralelor vitale, stopează infecţiile. Aplicată extern, cicatrizează rănile şi măreşte viteza de regenerare a ţesuturilor.SÂNGELE VERDE, cum mai este numită aceasta substanţă, ne reglează tranzitul intestinal, încetineste procesul de îmbătrânire, ne protejează împotriva radiaţiilor cancerigene, precum şi împotriva substanţelor chimice nocive
Supliment alimentar Notificare: AAA5650/2012  Ingredient activ Cantitate DZR Concentrat de clorofil 50mg.
Alte ingrediente: ulei de soia, gelatină, glicerină. Doza zilnică recomandată: o capsulă. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat.

 

Ţara de origine: SUA. Producător

[...] 

Link-uri Sponsorizate

Aplicatiile pentru smartphone si depistarea cancerului

Lasă un răspuns