Aplicatiile pentru smartphone si depistarea cancerului0 Comments

Publicat in:
Etichete: aplicatii, calculator, jocuri, sanatate, smartphone

Un nou proiect de colaborare intre Centrul de Cercetare al Cancerului si Alianta de Stiinta a Cetatenilor, din Marea Britanie se axeaza pe crearea unei aplicatii pentru un nou joc disponibil pe mobil care ar putea accelera cura de vindecare a cancerului, anunta BBC.

Aplicatii smartphone cancer

Aplicatii smartphone cancer

Aceasta idee noua are rolul de a furniza date stiintifice importante pentru cercetatori, in timp ce oamenii folosesc smartphone-urile lor pentru a se distra.

Mai multi programatori, jucatori si specialisti incearca sa foloseasca date genetice brute ce vor facilita dezvoltarea unui format de joc, cu titlu GeneRun.

Acestia si-au propus sa gaseasca diferite modalitati inovatoare pentru a analiza datele genetice, mai precis erorile genetice care cauzeaza cancer.

Aplicatiile mobile vor salva vieti omenesti!

Informatiile vor fi analizate, proces ce va dura ani la rand, iar daca oamenii vor contribui in numar mare, finalul va fi unul revolutionar: salvarea vietilor omenesti mult mai repede decat in prezent.

Seful Institutului de Cancer de la Universitatea Cambridge a declarat ca: “In viitor, pacientii care vor suferi de cancer vor beneficia de un tratament focusat pe amprenta genetica a tumorii lor, cu ajutorul aplicatiilor de pe mobil”.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Aplicatiile pentru smartphone si depistarea cancerului

Lasă un răspuns