Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 28, 2014

Cat de utile sunt aplicatiile online din domeniul sanatatii?

Publicat pe 28 oct. 2014 at 12:03am

In contextul unui simpozion care se deruleaza in fiecare an in SUA, la Chicago, medicii care alcatuiesc AOA (American Osteopathic Association) au atras atentia celor care sufera de anumite boli si nu numai in privinta faptului ca aplicatiile si site-urile din domeniul sanatatii, nu pot in niciun caz sa inlocuiasca o vizita la medic.

Medicii din organziatia AOA au adoptat o rezolutie prin care osteopatii ii vor educa pe pacienti in ceea ce priveste importanta vizitei la medic si nevoia unui diagnostic.

Pacientii nu trebuie sa accepte recomandarile site-urilor sau aplicatiilor medicale si…

Permalink  |  Tagged with: , , , , , ,

Cum slabim cat mai repede prin renuntarea la grasimi?

Publicat pe 28 oct. 2014 at 12:03am

Multe persoane ajung sa apeleze la tot felul de pentru a reusi sa isi atinga telul de a scapa de kilogramele in plus pe care le au. Totusi, deseori se intampla ca o dieta sa faca mai mult rau decat bine corpului uman. Savantii au ajuns la concluzia ca nicio dieta nu are succes mai mare decat eliminarea grasimilor din alimentatia zilnica.

O cercetare complexa asupra stilului alimentar al unor persoane din America, Europa si Noua Zeelanda a reliefat faptul ca se poate scapa de kilogramele in plus acordand o atentie mai mare alimentelor ingerate si renuntarii la grasimi.

Top mituri despre sanatate

Publicat pe 28 oct. 2014 at 12:01am

Desi vechile convingeri ale bunicelor sau mamelor noastre sunt deseori considerate doar mituri nefondate, iata ca cercetatorii le-au luat la puricat, initiind cateva studii neobisnuite. Rezultatele au fost cel putin suprinzatoare.

Iata cateva mostre de intelepciune transmise prin viu grai de generatii, certificate astazi, cel putin partial, de catre studii, conform Listverse.

Oamenii racesc mai repede atunci cand suntem expusi la temperaturi scazute

Medicii spun ca racelile frecvente sunt puse pe seama imunitatii scazute. Unii refuza sa creada ca, in cazul in care se vor expune la temperaturi joase, atunci vor avea de a…