Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 27, 2014

Cura de slabire cu ciocolata – beneficii

Publicat pe 27 oct. 2014 at 12:03am

Dulciurile reprezinta un aliment care atrage foarte multi oameni, de toate varstele. Unul dintre cele mai utilizate dulciuri din toata lumea este ciocolata. Desi stim ca ciocolata presupune un numar destul de important de calorii, nu trebuie sa inlaturam aceasta tentatie, spun expertii in domeniu. Specialista in nutritie, Sally Ann Voak, a reusit sa elaboreze o cura de slabire cu ciocolata care da voie persoanelor care o urmeaza sa consume si acest tip de dulce.

Specialistul a constatat ca ciocolata trebuie sa faca parte zilnic din…

Probleme ale cariilor netratate la timp

Publicat pe 27 oct. 2014 at 12:03am

Lipsa timpului, bugetul insuficient sau teama de a merge la dentist sunt cateva dintre cauzele care ne pot determina sa amanam momentul in care vom face o vizita la medicul stomatolog. Trebuie spus ca placa bacteriana care se formeaza in timp din cauza faptului ca nu ai grija de dinti iti poate provoca infectii la nivelul gingiei si iti poate afecta sanatatea.

Expertii sustin ca aceste infectii netratate duc la aparitia bolilor de inima, diabetului sau artritei reumatoide.

In cazul in care ajungi in situatia sa nu tratezi la timp cariile, medicii spun ca inima ta…

Cauze ale afectiunilor de inima

Publicat pe 27 oct. 2014 at 12:01am

Afectiunile de tip cardiac reprezinta cele mai frecvente boli care ii afecteaza pe oameni. Printre principalele cauze se numara:

stresul, fumatul sau alimentatia necorespunzatoare.

Totusi, medicii sustin ca pe langa aceaste cauze se afla si alte cauze, mai putin cunoscute, pe care nu le luam in seama. Medicii specialisti enumera mai jos cateva cauze mai putin stiute ale bolilor de inima.

Infectiile

Medicii spun ca infectiile mici si repetate, racelile sau abccesele dentare pot afecta la un moment dat inima si pot insemna un factor declansator al unei boli cardiace.

Hidratarea insuficienta si afectiunile renale

De…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,