Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 20, 2014

Diete de slabit pentru perioada postului

Publicat pe 20 oct. 2014 at 12:04am

Posturile de peste an sunt urmate de multe persoane, insa cum procedezi atunci cand vrei si sa tii post , si sa dai jos cateva kilograme? Exista diete de slabit de post! Iti prezentam cateva metode prin care poti tine post, fara a te ingrasa – ba chiar slabind cateva kilograme bune!

Descopera ce diete de slabit de post exista si cum le poti integra in stilul tau de viata!

Afla cum sa combini postul cu dieta!

Una dintre vedetele ce a declarat ca a tinut o dieta de post este Gabi Firea, ce…

Ce poate insemna tusea persistenta?

Publicat pe 20 oct. 2014 at 12:04am

Uneori se intampla sa tusiti in mod persistent, cu toate ca nu sunteti fumator. Daca mergeti la medic, trebuie spus ca examenul clinic permite precizarea diagnosticului, iar pentru fumatori, este obligatoriu sa fie realizata o radiografie pulmonara.

Tuse persistenta – Astmul

Medicii sunt de parere ca astmul reprezinta una dintre principalele cauze ale tusei. Astmaticii cunosc de obicei cand tusea se datoreaza unei crize specifice.

Expertii sustin ca tusea cronica poate fi semnul unui „astm echivalent”, care asociaza mai multe simptome: tusiti atunci cand faceti efort, aveti o respiratie suieratoare sau conjunctivita alergica. Pentru un diagnostic corect,…

Cum poti sa scapi de bataturi?

Publicat pe 20 oct. 2014 at 12:02am

Bataturile produc probleme inestetice si nu numai, insa trebuie spus ca acestea sunt destul de lejer de tratat. Pentru a scapa de ele trebuie sa iti inmoi picioarele in apa cu un ametestec special pentru bataturi timp de 30 de minute pana a le spala cu peria.

Tratament pentru bataturi

Este indicat sa iti pregatesti amestecul dintr-o cana de saruri si o ceasca de bicarbonat de sodiu in apa. Pentru un miros placut poti adauga cateva picaturi de uleiuri esentiale.

Trebuie sa umpli un vas mare cu apa si sa pui trei linguri din amestecul pregatit. Lasa-l…