Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 19, 2014

Telefonul mobil si stresul

Publicat pe 19 oct. 2014 at 12:06am

Comunicarea reprezinta un lucru esential si, prin urmare si comunicarea la distanta, adica telecomunicarea. Numai ca prea multa telecomunicare se pare ca dauneaza modului in care oamenii sunt fericiti.

Conform datelor unei cercetari realizate in SUA, citat de Agerpres, fericirea si telefonul mobil nu sunt deloc compatibile, persoanele conectate aproape tot timpul fiind cel mai putin fericite.

Expertii americani au studiat vietile a 500 de studenti si au constatat ca aceia care petrec cel mai mult timp verificandu-si apelurile si mesajele pe telefonul mobil sunt mai nervosi decat cei care…

Permalink  |  Tagged with: , , ,

Dieta Little Black Dress

Publicat pe 19 oct. 2014 at 12:04am

Dieta Little Black Dress este o solutie rapida si usor de urmat, mai ales daca urmeaza un eveniment la care vrei sa porti o rochita neagra, ce iti doresti sa ti se potriveasca perfect. Dieta Little Black Dress poate fi urmata timp de 30 de zile, timp in care vei da jos kilogramele in plus si iti vei regasi tonusul.

Descopera in ce consta Dieta Little Black Dress si ce alimente sunt permise in cele 30 de zile de dieta!

Dieta Little Black Dress, solutia pentru a-ti regasi tonusul

Dieta Little…

HPV, virusul care ucide barbatii fumatori

Publicat pe 19 oct. 2014 at 12:02am

Barbatii singuri si fumatori sunt mai expusi pericolului de a lua periculosul virus HPV (human papillomavirus) care cauzeaza cancerul, arata un studiu recent. Oamenii de stiinta din cadrul Moffit Cancer Center sunt de parere ca aparitia acestui virus in cazul barbatilotr sanatosi este rara, scrie Science Daily.

HPV – Riscul

Expertii sustin ca infectia cu HPV cauzeaza numeroase cazuri de cancer, printre care se numara si cele care afecteaza zona anala si organele sexuale.

Cercetatorii au aflat recent ca acest virus este si cauza unor tipuri de cancer orofaringian, a tumorilor maligne ale amigdalelor si ale limbii….

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,