Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 17, 2014

Cum arata bacteria care duce la aparitia cancerului gastric

Publicat pe 17 oct. 2014 at 12:05am

Afectiunile cancerigene gastrice ar putea fi cauzate de o bacterie, potrivit unei analize realizate de medicul Hilde De Reuse de la Institutul Pasteur. Expertii sunt de parere ca afectiunile cancerigene intalnite la stomac sau cancerele gastrice sunt, in 90% din cazuri, adenocarcinoame. Acestea sunt tumori maligne care se dezvolta la nivelul glandelor din mucoasa gastrica.

In intreaga lume, cancerul de stomac se intalneste des si ramane a doua cauza de mortalitate provocata de cancer. In lume, in fiecare an aproximativ 990.000 de cazuri noi cauzeaza circa 800.000 de decese.

In tari precum Franta sunt diagnosticate intre…

Dieta cu varza murata

Publicat pe 17 oct. 2014 at 12:03am

Dieta cu varza murata este o solutie sigura si accesibila pentru momentele in care vrei sa slabesti rapid. In plus, varza murata are o multime de beneficii pentru sanatate, pe care ti le prezentam in randurile ce urmeaza, alaturi de meniul complet pentru dieta de 3 zile cu varza murata!

Descopera de ce este buna varza murata pentru sanatate si cum se tine dieta de 3 zile cu varza murata!

Varza murata, proprietati si beneficii

Fie ca o cumperi deja murata sau o conservi acasa, varza murata este un aliment de…

Fumatorii au probleme cu fracturile de oase. Afla care este motivul

Publicat pe 17 oct. 2014 at 12:01am

Unul dintre marile vicii ale omenirii, care aduce cu sine si multe decese in intreaga lume si cauzeaza multe probleme de sanatate este fumatul. Se cunoaste faptul ca fumatul are consecinte nocive pe mai multe planuri, dar o cercetare a evidentiat faptul ca unul din aceste efecte secundare este chiar imediat, vizibil, chiar palpabil.

Conform oamenilor de stiinta din cadrul Scolii Medicale a Universitatii Pennsylvania, SUA, pacientii fumatori cu fracturi se vindeca mult mai greu decat ceilalti.

Potrivit acestui studiu realizat de specialistii americani pe circa 6.000 de voluntari, fumatul majoreaza timpul necesar…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,