Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 16, 2014

De ce sunt bune cafeaua si ceaiul verde pentru inima

Publicat pe 16 oct. 2014 at 12:05am

In momentul cand trebuie sa alegeti intre cafea sau ceai, exista mai multe teorii diferite care dintre cele doua bauturi este mai utila. Potrivit expertilor, in functie de cercetarile noi, persoanele care consuma o ceasca de cafea si patru cesti de ceai verde pe zi sunt mai sanatosi si au risc mai mic de probleme cardiace.

Rezultatele testelor arata faptul ca o combinatie de ceai verde si cafea bauta cu moderatie este un mare beneficiu pentru organism.

De exemplu, dr. Yoshihiro Kokubo de la Centrul National cardiovascular din Japonia spune ca acesta este…

Retete dieta mediteraneeana

Publicat pe 16 oct. 2014 at 12:03am

De ani buni, specialistii din intreaga lume admit faptul ca dieta mediteraneeana este una dintre cele mai sanatoase. O dieta bazata pe fructe si legume proaspete, peste marin, nuci, seminte, fructe de mare si ulei de masline extravirgin nu are cum sa fie altfel decat sanatoasa, indiferent de varsta! Dieta mediteraneeana poate fi adoptata pentru intreaga viata, precum si pentru o perioada scurta de timp, daca vrei sa slabesti.

Afla cum poti sa prepari rapid cateva retete foarte sanatoase, ideale pentru dieta mediteraneeana!

Reteta #2 dieta mediteraneeana: Paste…

Cum se poate face trecerea de la un fumat nociv la unul mai putin nociv?

Publicat pe 16 oct. 2014 at 12:01am

Atunci cand vreti sa scapati de problemele pe care le face fumatul, trebuie sa stiti ca trecerea de la tigara clasica la tigara electronica poate fi mai usoara sau mai dificila, de la un fumator la altul. Unii isi propun sa renunte definitiv la fumat sau pur si simplu sa inlocuiasca fumatul nociv cu tigarile electronice.

Iata cateva recomandari pentru ca trecerea de la fumatul clasic la tigarile electronice sa fie mai usoara.

Tigarile electronice – Trebuie sa aveti rabdare!

Daca trecerea brusca la fumatul electronic este dificila si aveti nevoie de o perioada de tranzitie, in…