Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 12, 2014

Afectiuni ale celor care lucreaza in domeniul IT

Publicat pe 12 oct. 2014 at 12:05am

Specialistii IT monitorizeaza reteaua companiei, configureaza aplicatii, programeaza sau supervizeaza proiecte, asa ca acestia ajung sa petreaca mult timp in fata monitorului si pe scaun la locul de munca.

Studiile au aratat ca exista boli specifice pe cei care au astfel de joburi. Iata cateva boli care ii afecteaza pe specialistii din IT:

Tromboza

Acesta este un fenomen patologic care consta in formarea unui trombus sau un cheag, format din fibrina, din globule albe si din plachete intr-o artera sau intr-o vena. Afectiunea apare la cei care nu fac suficienta miscare.

Expertii recomanda ca specialistii IT sa se…

Permalink  |  Tagged with: , , , , , ,

Cum ajungi la greutatea ideala in 13 zile

Publicat pe 12 oct. 2014 at 12:02am

Daca sunteti interesat sau interesata sa reduceti masa corporala pe care o aveti in prezent, ati incercat, probabil, mai multe tipuri de diete, care, dintr-un motiv sau altul, v-au nemultumit sau v-a ajutat sa va atingeti scopul.

In caz ca acele diete nu si-au facut efectul, puteti incerca altele sau va puteti crea dumneavoastra insiva o dieta care sa va scape de povara kilogramelor in plus.

In continuare, va vom prezenta o dieta drastica, a carei durata se intinde pe 13 zile. 13 zile in care trebuie sa invatati sa…

Corpul uman si calitatile sale incredibile

Publicat pe 12 oct. 2014 at 12:01am

Corpul uman are resurse fara limita si poate ascunde calitati incredibile, pe care niciunul dintre noi nu le banuieste cu adevarat. Expertii ne anunta ca niciun alt obiect sau material nu se poate compara cu trupul nostru.

Corpul uman reactioneaza uimitor in criza

De exemplu, corpul nostru reactioneaza uimitor in situatiile critice. S-a observat ca au fost cazuri cand unii oameni au ridicat obiecte foarte grele, care au cazut intr-o anumita situatie critica peste cei dragi. In mod normal, o asemenea sarcina ar parea incredibila in situatii normale.

Expertii spun…