Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 11, 2014

Cum iti poate face rau un paracetamol?

Publicat pe 11 oct. 2014 at 12:05am

In momentul in care au probleme de sanatate multi oameni au obiceiul de a lua cate o pastila de paracetamol, inchipuindu-si ca astfel vor evita ca acestea sa se agraveze. Circa 25% din adultii care se trateaza cu paracetamol depasesc limita zilnic recomandata medical.

Efectul este acela ca se constata grave afectiuni ale ficatului, potrivit unui studiu realizat de o echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Northwestern din Chicago, SUA.

Medicii ne anunta ca unul dintre cele mai folosite antidoturi pentru raceala, dureri, febra sunt pastilele de paracetamol.

Care este motivul?

Raportul calitate – pret este extrem de convenabil…

Dieta pentru detoxifiere in 7 zile

Publicat pe 11 oct. 2014 at 12:02am

Dieta pentru detoxifiere in 7 zile este un program care urmareste nu doar inlaturarea inesteticelor depozite de grasime, realizand ceva cu mult mai important: o data ce este eliberat de impuritati, tesutul conjunctiv (existent pretutindeni in organism) redevine elastic.

Dieta pentrui detoxifiere in 7 zile – Perioade

Dieta consta in doua perioade:

prima dureaza 4 zile (800 calorii pe zi) in aceasta urmarindu-se grabirea schimbarilor metabolice prin punerea accentului pe un anumit aliment, a doua perioada de 3 zile (1000 calorii pe zi) urmareste topirea depozitelor…

Ai un job part-time? Iata de ce afectiuni vei suferi

Publicat pe 11 oct. 2014 at 12:01am

In urma unor cercetari, s-a observat ca joburile temporare si part-time le dau barbatilor dureri de cap, in timp ce femeile sufera mai mult, in cazul in care sunt angajate full-time.

Ingrijorarile legate de somaj si bani ii afecteaza pe barbatii angajati cu norma redusa, mai mult decat pe femei, din cauza presiunilor traditionale, arata un studiu citat de BBC.

In cursul anului trecut, angajatii barbati care au avut joburi part-time au ratat in medie 1,9 ore de munca, din cauza afectiunilor psihologice, in timp ce barbatii angajati full-time au lipsit doar 1,4…