Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 8, 2014

Cat timp dintr-un an se simt oamenii cu adevarat bine?

Publicat pe 08 oct. 2014 at 12:05am

Reprezentantii unui spital din Marea Britanie, in care a fost efectuat un studiu complex privind sanatatea, sustin ca este surprinzator faptul ca oamenii se simt cu adevarat bine o perioada atat de scurta din an, respectiv undeva in jur de 2 luni calendaristice.

Oamenii se simt cu adevarat bine si in forma doar 61 de zile pe an, in restul timpului ei fiind afectati de boli mai mult sau mai putin grave, precum raceli si gripe, intepenirea gatului, crampe musculare si infectii oculare, potrivit unui studiu…

Dieta cu 1000 de calorii

Publicat pe 08 oct. 2014 at 12:02am
Meniu dieta de slabit cu 1000 calorii

Dimineata: o chifla cu o felie de sunca sau piept de pui. Ora 11:00: un mar.

Pranz: salata de legume fierte in aburi (fasole verde, conopida etc.) + un gratar din piept de pasare sau peste alb. Ora 16:00: un fruct.

Seara: o ceasca de supa de legume sau mamaliga cu branza de vaci degresata si iaurt.

Dieta cu 1000 de calorii se tine timp de o saptamana.

Pareri despre dieta cu 1000 de calorii

Daca ai urmat si tu dieta cu 1000 de calorii, impartaseste-ne…

Efectul placebo in cazul somnului

Publicat pe 08 oct. 2014 at 12:01am

Potrivit opiniei specialistilor, perceptia calitatii somnului poate avea o influenta importanta asupra nivelului performantelor unei persoane. Aceasta corelatie reiese dintr-un studiu stiintific realizat la Colorado College, in Statele Unite.

Oamenii de stiinta au observat ca studentii aveau rezultate mai bune la testele de matematica atunci cand li se confirma prin diverse tehnici, care in realitate erau simple fictiuni, ca obtin scoruri bune in domeniul calitatii somnului.

In schimb, propria lor evaluare a calitatii somnului lor nu parea sa aiba niciun impact asupra rezultatelor la testele de matematica.

Efectul placebo este un concept general si nu este valabil…