Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 6, 2014

Date interesante despre pielea ta

Publicat pe 06 oct. 2014 at 12:05am

La fiecare dintre noi, pielea reprezinta cel mai mare organ al corpului si constituie cea mai importanta bariera protectiva in fata factorilor externi, cum ar fi invazia bacteriilor, deshidratare, razele ultra-violete.

Epiderma este rezistenta si elastica in urma loviturilor si de cele mai multe ori isi reface forma anterioara. Potrivit medicilor, pielea poate purifica sistemul corporal prin eliminarea surplusului de fluide si regleaza temperatura corpului, actionand precum un termostat.

Mai trebuie spus ca pielea intinsa a unui om adult acopera o suprafata de circa 2 metri patrati, adica exact suprafata unui cearceaf obisnuit.

De asemenea, trebuie spus…

Slabeste 8kg cu dieta cu cafea verde

Publicat pe 06 oct. 2014 at 12:02am

Oamenii de stiinta au descoperit o dieta minune, care te ajuta sa slabesti usor si rapid. Aceasta se bazeaza pe extractul de boabe de cafea verde.

Astfel ca 400 mg de extract de boabe de cafea verde luate inainte cu 30 de minute de micul dejun, pranz sau cina timp de doua saptamani ajuta la pierderea a doua kilograme in doua saptamani.

Dieta cu cafea – 8 kilograme, pierdute in 12 de saptamani

In cadrul unui studiu comandat de Applied Food Sciences Inc, oamenii de stiinta au urmarit, timp de 12 de…

Numarul persoanelor care sufera de dementa va creste. Iata de ce

Publicat pe 06 oct. 2014 at 12:00am

Estimarile expertilor arata faptul ca numarul persoanelor bolnave de dementa se va dubla pana in 2030, urmand ca in 2050 sa fie triplu, conform unui studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS).

Potrivit medicilor, dementa este un sindrom cauzat de o boala a creierului, cea mai comuna fiind boala Alzheimer. Aceasta duce la perturbari de memorie, gandire, orientare, intelegere, calculare, invatare, limbaj si judecata.

Estimarile arata ca numarul persoanelor bolnave la nivel mondial a fost de 35,6 milioane in 2011 si se asteapta o crestere la 65,7 milioane in 2030, informeaza Associated Press.

Potrivit studiului, in 2050 numarul bolnavilor va…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,