Cati alcoolici din Europa beneficiaza de tratament?0 Comments

Publicat in:
Etichete:alcoolici, europa, Tratament

Se stie ca dependenta de alcool este o boala a creierului, cu o probabilitate mare de a urma un trend progresiv. Expertii afirma ca alcoolul este toxic pentru majoritatea organelor din corpul uman, iar nivelul de consum este puternic corelat cu riscul pe termen lung de morbiditate si mortalitate.

Tratament alcool

Tratament alcool

Potrivit unor cercetari, alcoolul reprezinta un factor cauzal major in mai mult de 60 de tipuri de boli si leziuni.

De asemenea, specialistii afirma ca si factorii genetici si cei de mediu sunt importanti in dezvoltarea dependentei de alcool. De pilda, factorii genetici sunt atribuiti in proportie de peste 60% riscului de dezvoltare a bolii.

O caracteristica centrala a dependentei de alcool este dorinta de multe ori coplesitoare de a consuma alcool. Pacientii intampina dificultati in controlul consumului de alcool si continua consumul de alcool in ciuda consecintelor nocive asupra sanatatii.

Potrivit medicilor, diagnosticul dependentei de alcool necesita cel putin 3 din cele 6 criterii ICD – 10 clasificari de la WHO, „Raportul global asupra alcoolului si sanatatii”.

Pe continentul european exista 14 milioane de dependenti de alcool

Consumul excesiv de alcool este frecvent in multe parti ale lumii, in special in Europa, unde mai mult de 14 milioane de oameni sunt dependenti de alcool.

Expertii afirma ca in Europa, nevoia de tratament este foarte mare, doar 8% dintre pacienti beneficiind de o forma de tratament.

Atat abstinenta cat si reducerea consumului trebuie considerate ca parte a unei abordari comprehensive de tratament pentru pacientii cu dependenta de alcool.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 63.47 RONFares complex curatarea ficatului 300g flacon fares trading


Fares complex curatarea ficatului 300g flacon fares trading
Curăţarea Ficatului - Fares este un complex natural din plante medicinale, special conceput pentru detoxifierea şi protejarea ficatului. Reduce încărcarea grasă a ficatului şi stimulează buna funcţionare a vezicii biliare, favorizând digestia grăsimilor.Ingrediente:

fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) 20%, rădăcină de păpădie (Taraxaci herba), fructe de cătină (Hippophae fructus), fructe de schinduf (Trigonellae foenum-graeci semen), fructe de fenicul (Foeniculi fructus), sulfină (Meliloti herba), shiitake (Lentinus endodes) 7%, iască (Fomes fomentarius), rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix), fructe de măceş (Cynosbati fructus), ulei esenţial de lămâie (Citri aetheroleum).Beneficii ale utilizării :

-detoxifică şi protejează ficatul

-ajută regenerarea celulelor hepatice

-reduce încărcarea grasă a ficatului

-stimulează buna funcţionare a vezicii biliare favorizând digestia grăsimilor-normalizează transaminazele

-conferă protecţie faţă de substanţele hepatotoxice ( alcool, noxe, ciuperci, medicamente)

-antioxidant

-stimulează secreţia endogenă de interferoni

-elimină stările de oboseală, creşte tonusul şi energia

-conduce la dispariţia mirosului neplăcut al gurii şi a gustului amar, metalicMod de administrare:

Adulţi: 1 lingură (4g) de 2 ori pe zi. Dacă se doreşte un efect mai puternic se administrează câte 2 linguri de 2 ori pe zi.

Copii: 1 linguriţă (2g) de 2 ori pe zi.

*Se administrează cu iaurt, suc de fructe, miere sau apă, de preferinţă cu o jumatate de oră înainte de masă.

*Durata unei cure este de 2-3 luni.Cura se poate repeta dupa o pauză de o lună. Pentru detoxifiere se recomandă anual două cure de câte doua luni.Atenţionări:

Nu se recomandă în sarcină, alăptare, copiilor sub 6 ani, în caz de obstrucţii si inflamaţii acute ale vezicii şi căilor biliare şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

*La inceputul curei de detoxifiere, unele persoane se pot confrunta cu senzaţii de greaţă, uşoare dureri abdominale, balonare sau diaree. Acestea sunt semne că organismul începe să lucreze şi să elimine toxinele. Cura de purificare a organismului nu trebuie întreruptă. Aceste neplaceri vor dispărea dupa prima săptămână de cură. Dacă aceste reacţii sunt prea supărătoare, reduceţi doza la o linguriţă de 2 ori pe zi, pana la disparitia disconfortului, apoi creşteţi gradat, menţinând o doză confortabilă.

*În prima săptămână este posibil să observaţi că urina şi scaunul au un miros puternic sau o culoare mai închisă, iar transpiraţia este mai abundentă, semn că detoxifierea organismului a început. Pe tot parcursul curei consumaţi cel putin 2 litri de lichide zilnic pentru a ajuta drenarea substanţelor care trebuie eliminate!Efecte secundare şi interacţiuni:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.Prezentare: 300 g. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Cati alcoolici din Europa beneficiaza de tratament?

Lasă un răspuns