Principala cauza a afectiunilor0 Comments

Publicat in:
Etichete:afectiuni, cauza, corp, medici, reactia la stres, reactie, stres, studiu

Asa-numita „reactie la stres” consuma energia, hormonii, enzimele si alte substante chimice, asa cum este aratat prin diferite studii de specialitate.

Aceasta reactie se poate manifesta in urmatoarele simptome: hipertensiune, digestie slaba, probleme respiratorii, disfunctii sexuale, disfunctii ale sistemului imunitar si probleme ale sistemului nervos central, precum ticuri, contractii musculare, nervozitate si incapacitatea de a dormi bine.

Reactia la stres

Reactia la stres

Reactia la stres, in clipa cand este severa, se transforma in arteroscleroza, ingrosarea arterelor, atacuri de inima, comotie cerebrala si suicid.

Potrivit expertilor, intre 80-90% din boli sunt datorate stresului, dar unii cercetatori considera ca toate bolile sunt cauzate de stres.

Reactia la stres” este in legatura cu sase cauze provocatoare de moarte: pe primul loc sunt bolile de inima, apoi cancerul, bolile de plamani, accidentele, ciroza ficatului, sinuciderea.

Pacientii trebuie sa se odihneasca

Multi medici sunt foarte constienti de legatura directa dintre stres si boala. Referitor la natura bolii, de la cea mai simpla raceala pana la cancer, pacientii sunt sfatuiti sa se odihneasca, sa se relaxeze si sa adopte o viata planificata, care sa le diminueze stresul.

Potrivit specialistilor, situatiile stresante nu pot fi evitate, dar reactia la stres poate fi gestionata, sustinand organismul sa functioneze in parametri normali.

Un dispozitiv care emite unde pe frecventa naturala a Pamantului de circa 7,83 Hz, frecventa pe care intregul organism functioneaza la capacitate energetica maxima, este Vital Protect, realizat de echipa de cercetare stiintifica din Romania AIM Group .

Acest tip de tehnologie este folosit in spatiu de catre astronautii NASA pentru a regla problemele cauzate de debransarea de la frecventa naturala a Pamantului.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 38.00 RONPromopharma florit 23 maslin 10ml flacon promopharma


Promopharma florit 23 maslin 10ml flacon promopharma
pentru epuizare fizica si psihica.


 
MOD DE ADMINISTRARE:Se pun cate 2 picaturi din fiecare remediu ales (se pot alege maxim 4-5 remedii) intr-un pahar cu apa plata. Acesta se bea pe parcursul zilei, in 4 reprize. Alternativ, se pot pune cate 2 picaturi din maximum 6 esente, amestecate in 30 ml de apa, din care se iau cate 4 picaturi, de 4 ori pe zi, de preferat dimineata pe stomacul gol, inainte de pranz, inainte de cina si inainte de culcare; oricum de evitat in timpul meselor. In situatiile acute, se varsa picaturile direct sub limba, evitand contactul direct cu saliva.

Durata se stabileste in functie de persoana si simptome. Administrarea poate varia de la 1 saptamana la 2 luni (chiar si 1 an in anumite cazuri).

In cazul copiilor, dozele raman aceleasi, singura diferenta fiind durata terapiei care ar putea fi mai redusa, avand in vedere receptivitatea majora a varstei infantile. Desigur, aceasta depinde de evaluarea fiecarui caz in parte.

Terapia lui Bach nu are efecte secundare si nu interfereaza cu nicio alta forma de tratament, inclusiv nutritional, vegetal sau medicamentos; este simpla, naturala si la indemana oricui.

[...] 

Link-uri Sponsorizate

Principala cauza a afectiunilor

Lasă un răspuns