Mirosul corpului uman, element de identificare biometrica0 Comments

Publicat in:
Etichete:bbc, biometric, corp, experti, miros, senzor, spania

Oamenii de stiinta din cadrul Universidad Politecnica de Madrid dezvolta o forma de autentificare biometrica bazata pe mirosul corporal al fiecaruia dintre noi.

The Group of Biometrics, Biosignals and Security (GB2S), alaturi de specialistii in inginerie de la compania Illia Systems Ltd, spera ca vor dezvolta o noua forma de securizare a intimitatii cetatenilor si de asemenea vor fi capabil sa detecteze anumite boli ale corpului uman.

Mirosul corpului

Mirosul corpului

Potrivit datelor publicate de BBC, expertii apreciaza ca fiecare persoana are propriul sau miros corporal, care ramane intotdeauna acelasi. Prin urmare, oamenii de stiinta spanioli cred ca mirosul determina sa fim identificati cu o acuratete de aproximativ 85%.

Astfel, expertii din cadrul companiei Ilia Systems au dezvoltat un senzor care detecteaza mirosul corpului uman. Chiar daca nu este cel mai cert element de identificare, acesta poate detecta factorii volatili din miros.

Cu acest senzor, specialistii spera ca mirosul corpului sa fie folosit in cadrul filtrelor de securitate ale aeroporturilor si granitele nationale. Biometria a facut mari pasi inainte, in ultimii ani, mai ales prin aparitia scannerului revolutionar de amprentare, care se foloseste in aeroporturi.

Cu toate acestea, proiectul spaniolilor ar putea fi subminat de dorinta indivizilor de a oferi de la bun inceput datele privind mirosul corpurilor lor, pentru a fi scutiti de umilinta.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 15.15 RONBiointimo absorbante de zi 10buc pachet biointimo


Biointimo absorbante de zi 10buc pachet biointimo
Biointimo Absorbante de zi menţin zona intimă uscată si curată toată ziua, neutralizează mirosurile neplăcute, permit circulaţia aerului şi asigură o senzaţie plăcută şi echilibrată. Datorită substanţei active anionice încorporate, reduce efectul nociv al radicalilor liberi din mediul local. Fiecare pachet conţine cate un test rapid pentru determinarea valorii pH-ului secreţiei vaginale şi pentru autocontrolul permanent.

-pentru perioada de zi a menstruaţiei;

-pentru neutralizarea simptomelor nedorite ale incontinenţei;

-strat higroscopic încorporat, din materiale naturale –extract natural de porumb integrat, care gelatinizează orice lichid;

-prevăzut la mijloc cu o bandă anionică;

confecţionat din 7 straturi debumbac învelite intr-o membrană care permite circulaţia aerului.

-efect hemolitic atestat prin analize de laborator: absorbantul descompune in mod natural celulele din sângele menstrual şi împiedică proliferarea anumitor bacterii nocive din acesta. Prin aceasta protejează eficient nu numai lenjeria ci şi sănătatea sferei intime a femeii.

Test-card pentru testarea pH-uli vaginal;
Prin efectul lor unic hemolitic , absorbantele Biointime sunt capabile sa distruga celulele din sangele menstrual si de asemenea, sa reduca reproducerea anumitor bacterii daunatoare. Absorbantele Biointimo ofera un important suport extern pentru imunitatea dvs feminina sensibila si neutralizeaza efectiv mirosurile neplacute fara a utiliza aditivi chimici si arome de parfum alergice.
Marea capacitate de retine a lichidelor va va oferi cea mai buna senzatie de confort in zilele cele mai grele a menstruatiei. Testul vaginal pH pe care-l veti gasi in fiecare pachet Biointimo se poate folosi acasa rapid si usor pentru a recunoaste infectiile chiar si intr-un prim stadiu in care nu se simt nici un fel de simptome. In 30 de secunde veti sti nivelul unei posibile inflamatii prin simpla comparatie a pH-ului dvs vaginal actual, cu cadul-test. Mentinerea la un nivel normal a valorii pH-ului dvs vaginal poate juca un rol foarte important in mentinerea sanatatii dvs intime!

Produsele sunt înregistrate ca dispozitive medicale (medical CE MDD (93/42/CEE) [...] 

Link-uri Sponsorizate

Mirosul corpului uman, element de identificare biometrica

Lasă un răspuns