Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corpul/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026
Cancerul poate fi combatut cu ajutorul computerului. Afla cum - Corpul Uman - Informatii medicale, diete de slabit, boli si afectiuni

Cancerul poate fi combatut cu ajutorul computerului. Afla cum0 Comments

Publicat in: Fără categorie


Compania IBM a creat un supercomputer denumit Watson, care urmeaza sa fie utilizat pentru determinarea celor mai bune tratamente pentru cele mai intalnite forme de cancer de creier, informeaza BBC.

Computerul va avea rolul de a analiza ADN-ul pacientilor si va corela rezultatele cu datele medicale relevante disponibile. Presedintele New York Genome Center, Robert Darnell, a declarat ca s-a inregistrat o evolutie extraordinara in vederea intelegerii cauzelor genetice ale cancerului, in ultimii zece ani.

Combaterea cancerului

Combaterea cancerului

Acest nou proiect ar putea sa ajute la salvarea pacientilor cu boli de o asemenea gravitate, prin furnizarea de tratamente personalizate. Directorul de cercetare al IBM, John E Kelly, a afirmat ca „Vorbim despre informatiile extinse pe „steroizi”. Watson poate face intr-o secunda cat alti oameni proceseaza intr-un an. Ajungem la nivelul personal. Cautam acul in carul cu fan si campul este extrem de vast”.

Computerul are dimensiuni reduse si poate procesa 500 GB de date medicale

Computerul utilizeaza inteligenta artificiala pentru a examina cantitati foarte mari de date si isi propune sa inteleaga limbajul uman. In loc sa fie programat, are capacitatea „de a invata” si o va aplica in spectrul medicinei.

Potrivit specialistilor, un studiu care ar dura 2-3 zile sau luni poate fi comasat intr-o singura zi, cu ajutorul lui Watson.

Calculatorul este folosit deja de medicii din Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, New York, pentru a lua cele mai bune decizii privind tratamentele cancerului pulmonar.

De-a lungul anilor, dimensiunile lui Watson au fost reduse, asa incat, daca in trecut ocupa o sala intreaga, in prezent calculatorul are dimensiunea a trei cutii de pizza, asezata una peste cealalta.

Acest sistemul poate fi accesat de oriunde si poate sa proceseze 500 GB de informatie – echivalentul a un milion de carti – in fiecare secunda.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 15.61 RONMy bio lapte bio din orez cu alune padure 1l flacon my bio


My bio lapte bio din orez cu alune padure 1l flacon my bio
Lapte de orez cu alune de padure bio.

Alternativa la lapte, fara colesterol, fara lactoza.Ingrediente: orez* (provenienta Italia) 17%, ulei de floarea soarelui* presat la rece, ulei de sofranel* presat la rece, pasta de alune 3%, concentrat din suc de mere*, sare de mare.

*ingrediente provenite din agricultura ecologica.Produs certificat bio.Produs in Italia. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Cancerul poate fi combatut cu ajutorul computerului. Afla cum

Lasă un răspuns