Cancer de san – tratament naturistUn comentariu

Publicat in:
Etichete:cancer de san, cancer la san, compozitie, drobusor, frunze, icter, Tratament, tratament naturist

Drobusorul reprezinta o planta care apartine familiei Brassicaceae. Aceasta planta are inaltimea de pana la 1,3 m si are florile mici, de culoare galbena, cu patru petale. Aceasta planta se poate intalni in tara noastra in zonele pietroase sau in cele deluroase.

Expertii in domeniul fitoterapiei sustin ca numai frunzele drobusorului sunt valoroase, iar radacinile acestei plante nu se colecteaza, deoarece se doreste protejarea speciei.

Cancer la san - tratament naturist

Cancer la san - tratament naturist

In scopul valorificarii fitoterapeutice a plantei se recolteaza frunzele la inceputul verii, in lunile iunie si in iulie. De asemenea, in fitoterapie se utilizeaza tinctura obtinuta din frunzele proaspete.

In popor, se foloseau in vechime frunzele proaspete, ca remediu antiscorbutic si ca adjuvant in tratamentul icterului si al edemului. Potrivit specialistilor, prin fermentarea frunzelor de drobusor se obtine un pigment albastru, care se poate folosi la vopsit.

Proprietatile terapeutice ale drobusorului?

Expertii sustin ca in compozitia acestei plante se afla un glicozid denumit glucobrasicina, care are proprietati anticancerigene. Mai multe teste clinice efectuate in Marea Britanie au aratat faptul ca efectele extractelor de „Isatis tinctoria” sunt favorabile la pacientele cu cancer la san.

Expertii recomanda folosirea extractelor de drobusor ca si medicament preventiv anticanceros, mai ales de catre femeile cu risc ereditar pentru cancerul la san.

De asemenea, aceasta planta mai are si calitati imunitare, antibacteriene si antivirale.

In urma unor teste, s-a aratat faptul ca drobusorul are o actiune antibiotica asupra unor germeni ca: streptococul hemolitic, Bacillus subtilis, Bacillus typhi, Bacillus paratyphi, Esterichia coli, Shigella dysenteriae si Salmonella enteritidis.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 9.67 RONDacia plant tinctura usturoi 50ml buc dacia plant


Dacia plant tinctura usturoi 50ml buc dacia plant
este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din bulbi proaspeţi de Allium sativum

Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.

În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.
DESPRE  USTUROI:

Usturoiul face parte din familia Alliaceae, fiind o plantă legumicolă cunoscută şi utilizată cu 5000-6000 de ani î.Hr. Creşte spontan în peninsula Iberică, Sicilia, Egipt şi Algeria, în prezent fiind cultivat pe tot globul pământesc. Bulbii de usturoi au fost utilizaţi timp de secole ca singurul remediu în tratarea ciumei. Unii din cei mai renumiţi medici ai antichităţii, cum ar fi Dioscoride şi Galenus recomandau usturoiul pentru combaterea viermilor intestinali, arabii utilizându-l ca antidot în cazul muşcăturilor de viperă şi contra turbării. În timpul Renaşterii, Paracelsus îl considera un adevărat panaceu. În medicina tradiţională usturoiul se folosea pentru eliminarea paraziţilor intestinali şi scăderea colesterolului şi a glucozei din sânge. Se mai numeşte ai, ai-de-grădină, ceapă-albă, osturoi, baib.
 
Contribuie la
INTERN:

- menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilor în sânge

- menţinerea tendinţei de coagulare a sângelui în limite normale

- menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge

- menţinerea tensiunii arteriale şi ritmului cardiac în limite normale

- eliminarea paraziţilor intestinali

- menţinerea sănătăţii tractului digestiv şi respirator

- reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de linişte şi calm lăuntric

- protejarea organismului împotriva stresului

- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
EXTERN:

- menţinerea sănătăţii cavităţii bucale

- reducerea disfuncţiilor articulare

- menţinerea sănătăţii scalpului şi combaterea căderii părului.
 
Contraindicatii
Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.

Gastrită hiperacidă, ulcer gastric şi duodenal, febră, sarcină, alăptare (transmite laptelui mirosul şi gustul de usturoi), alergie la usturoi, tratamente care nu permit consumul de alcool. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Cancer de san – tratament naturist

Un comentariu

  1. Soare Adriana-Mihaela

    Cat costa tratamentu ptr cancer la san?

Lasă un răspuns