Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 28, 2014

Mirosul corpului uman, element de identificare biometrica

Publicat pe 28 sept. 2014 at 12:10am

Oamenii de stiinta din cadrul Universidad Politecnica de Madrid dezvolta o forma de autentificare biometrica bazata pe mirosul corporal al fiecaruia dintre noi.

The Group of Biometrics, Biosignals and Security (GB2S), alaturi de specialistii in inginerie de la compania Illia Systems Ltd, spera ca vor dezvolta o noua forma de securizare a intimitatii cetatenilor si de asemenea vor fi capabil sa detecteze anumite boli ale corpului uman.

Potrivit datelor publicate de BBC, expertii apreciaza ca fiecare persoana are propriul sau miros corporal, care ramane intotdeauna acelasi. Prin urmare, oamenii de stiinta spanioli cred ca mirosul determina…

Permalink  |  Tagged with: , , , , , ,

Dieta cu miere si scortisoara

Publicat pe 28 sept. 2014 at 12:02am

Nu esti convinsa ca mierea te poate ajuta la slabit? Incearca dieta cu miere si scortisoara! Ai timp pana la sarbatori sa te bucuri de efectele sale benefice si sa ajungi la o silueta de invidiat.

Stii deja ca mierea de albine are proprietati de stimulare a metabolismului si, deci, a arderii caloriilor acumulate. Spre deosebire de dietele-minune despre care citesti in reviste, dieta cu miere si scortisoara iti permite sa te alimentezi normal, echilibrat, fara sa iti privezi organismul de nutrienti esentiali.

Iata cum functioneaza dieta…

Cati alcoolici din Europa beneficiaza de tratament?

Publicat pe 28 sept. 2014 at 12:00am

Se stie ca dependenta de alcool este o boala a creierului, cu o probabilitate mare de a urma un trend progresiv. Expertii afirma ca alcoolul este toxic pentru majoritatea organelor din corpul uman, iar nivelul de consum este puternic corelat cu riscul pe termen lung de morbiditate si mortalitate.

Potrivit unor cercetari, alcoolul reprezinta un factor cauzal major in mai mult de 60 de tipuri de boli si leziuni.

De asemenea, specialistii afirma ca si factorii genetici si cei de mediu sunt importanti in dezvoltarea dependentei de alcool. De pilda, factorii genetici sunt atribuiti in proportie…

Permalink  |  Tagged with: , ,