Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 26, 2014

De ce iti este teama de dentist

Publicat pe 26 sept. 2014 at 12:10am

Oamenii de stiinta au aflat motivul pentru care unele persoane se tem sa mearga la dentist. Desi se stie ca sunetele produse de frezele dentare ne produc palpitatii, insa ce se petrece in creier in acele momente a fost un aspect misterios pentru mult timp.

Cercetatorii de la Universitatea Stomatologica Nippon din Tokyo au gasit un raspuns in acest sens dupa ce au scanat creierul oamenilor, cand acestia aud zgomotul produs de frezele dentare si de instrumentele de aspiratie pe care le folosesc stomatologii.

Studiul lor a aratat faptul ca persoanele care sunt…

Cum poti sa eviti ispitele de ordin culinar in vacanta?

Publicat pe 26 sept. 2014 at 12:02am

In timpul vacantei, multi oameni au tendinta de a renunta la curele de slabire si de a face compromisuri alimentare, care vor putea sa iti distruga eforturile depuse. Si totusi, cum poti pacali ispitele culinare din aceste perioade? Afla in continuare din acest articol!

Expertii sustin ca este recomandat sa plecati pur si simplu din fata mesei

Potrivit nutritionistilor, cel mai rau lucru pe care il poti face este sa te asezi la masa, la o petrecere-eveniment, eventual, si sa incepi sa iei si din aia, si din cealalta, fara sa-ti pui alimentele preferate pe un…

Cancerul poate fi combatut cu ajutorul computerului. Afla cum

Publicat pe 26 sept. 2014 at 12:00am

Compania IBM a creat un supercomputer denumit Watson, care urmeaza sa fie utilizat pentru determinarea celor mai bune tratamente pentru cele mai intalnite forme de cancer de creier, informeaza BBC.

Computerul va avea rolul de a analiza ADN-ul pacientilor si va corela rezultatele cu datele medicale relevante disponibile. Presedintele New York Genome Center, Robert Darnell, a declarat ca s-a inregistrat o evolutie extraordinara in vederea intelegerii cauzelor genetice ale cancerului, in ultimii zece ani.

Acest nou proiect ar putea sa ajute la salvarea pacientilor cu boli de o asemenea gravitate, prin furnizarea de tratamente personalizate. Directorul…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,