Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 22, 2014

Importanta colesterolului bun in lupta impotriva cancerului

Publicat pe 22 sept. 2014 at 12:02am

Din cauza ca tot mai multi oameni isi pierd viata ca urmare a unor afectiuni cancerigene, oamenii de stiinta si-au intensificat cercetarile in privinta combaterii acestor maladii atat de nocive si mortale.

Specialistii din Australia sustin ca nivelul mare al colesterolului „rau” favorizeaza raspandirea cancerului in corp.

Aceasta este concluzia unui studiu recent, citat de Daily Mail. Oamenii de stiinta au constatat ca in cazul unui om care are colesterol „rau”, acesta actioneaza astfel incat usureaza mecanismul de miscare a celulelor.

Potrivit opiniei specialistilor, aceasta descoperire apartine oamenilor de stiinta de la Universitatea din Sydney, Australia. Expertii…

Vrei mai multa energie dimineata? Iata ce trebuie sa faci

Publicat pe 22 sept. 2014 at 12:01am

Fiecare dintre noi am avut zile in care ne doream sa stam in pat cat mai tarziu, pana la pranz. Deseori intalnim aceasta situatie in cazul in care nu dormim bine sau efectiv nu suntem convinsi ca strebuie sa ne dam jos din pat pentru a face fata problemelor din ziua respectiva.

Cu totii stim ca daca ne-am fi dat jos din pat din momentul in care ne-am propus prima data am fi realizat mult mai multe decat reusim de obicei.

Iata cateva modalitati in urma carora te poti trezi cu chef de munca:

Permalink  |  Tagged with: , , , , , ,

Noua cauza pentru aparitia cancerului de prostata

Publicat pe 22 sept. 2014 at 12:00am

Boala denumita tricomoniaza este o afectiune cu transmitere sexuala. Expertii din cadrul Universitatii din California precizeaza in urma unui studiu, ca aceasta afectiune este implicata in dezvoltarea cancerului de prostata.

Cu toate ca mai multe tipuri de cancer sunt determinate de aparitia si manifestarea unor infectii, specialistii apreciaza ca inca nu se poate include si cel de prostata in aceasta lista.

Potrivit datelor publicate de BBC, oamenii de stiinta din cadrul Universitatii din California au cercetat in laborator mai multe celule de la nivelul prostatei. In cadrul testelor, savantii au observat ca afectiunea…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,