Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 12, 2014

Principiile dietei rapide

Publicat pe 12 sept. 2014 at 12:03am

Majoritatea celor care au probleme din cauza kilogramelor acumulate in plus isi doresc sa slabeasca simplu, rapid si fara prea mare efort. Desi unii nutritionisti sustin ca nu se poate obtine o greutate ideala fara prea mare efort, iata ca exista si experti care considera ca poti slabi cat vrei, daca tii cont de cantitatea de alimente pe care o consumi.

Poti uita astfel, de eliminarea carbohidratilor sau detoxifierea organismului. Noua dieta rapida care a devenit populara in SUA si Marea Britanie ii lasa pe oameni sa manance orice isi doresc, dar numai cinci zile pe saptamana, potrivit datelor publicate de Reuters.

Care este pozitia unui somn odihnitor?

Publicat pe 12 sept. 2014 at 12:02am

Specialistii sustin ca somnul este esential pentru sanatatea noastra. Se cunoaste faptul ca oamenii isi petrec o treime din viata dormind. Expertii spun ca prin respectarea unor recomandari precum necesitatea de a ne odhini 7-8 ore pe noapte, reusim sa acoperim treimea amintita mai devreme.

Specialistii de la National Sleep Foundation considera ca acest lucru nu este atat de usor precum pare, iar dificultatile de somn sunt influentate de o serie de factori. Unul dintre acestia este pozitia noastra.

Circa 80% din populatie se vaita ca au dureri de spate. Dr. Hooman Melamed…