Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 10, 2014

Alimente care te ajuta sa pierzi in greutate

Publicat pe 10 sept. 2014 at 12:03am

Expertii in nutritie sustin ca este foarte adevarat ca anumite alimente au un efect de termogeneza foarte mare, incat ard literalmente caloriile in timp ce le mesteci, aflam din Health Magazine.

Aspectul inestetic al colaceilor prezenti in cele mai putin dorite locuri reprezinta avertismentul ca trebuie sa iei masuri. Astfel, nu numai silueta ta are de suferit, ci tot corpul tau, care este suprasolicitat prin excesul kilogramelor.

Potrivit specialistilor, este foarte util sa cunosti care sunt acele alimente, compusi, nutrienti, care stimuleaza arderile metabolice, ca sa poti fii mai sanatos.

Alimente indicate pentru arderea…

O noua descoperire pentru leacul unor boli

Publicat pe 10 sept. 2014 at 12:02am

In cadrul unor teste, oamenii de stiinta de la Riken Centre for Developmental Biology din Kobe, Japonia, au realizat ca prin scufundarea celulelor sanguine in acid, cu o concentratie moderata, se creeaza celule stem.

Aceasta metoda reprezinta o descoperire importanta, putand rezolva probleme de sanatate precum:

bolile de inima, accidentele vasculare cerebrale, artrita reumatoida sau chiar necrutatorul Alzheimer.

Procedeul mentionat readuce celulele sanguine la o stare neutra, putand fi transformate ulterior intr-o varietate de alte tipuri de celule. Studiul este un real progres pentru programele care se ocupa cu producerea…