Cum poti sa slabesti inteligent?0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta, experti, inteligent, kilograme, slabire, slabit, somn, trucuri, trucuri de slabit, trucuri pentru slabire

In acest moment, foarte multi oameni vor sa slabeasca si adopta diete extreme care duc la o scadere in greutate pe termen scurt. Potrivit expertilor in nutritie, atingerea unei forme noi inseamna respectarea unui sfat vechi: modificarile mici si constante in alimentatie si obiceiul de a face sport sunt cei mai buni prevestitori ai pierderii in greutate.

Iata cateva trucuri inteligente incorporate intr-un stil de viata sanatos, care te pot ajuta in acest sens:

Trucuri pentru slabire

Trucuri pentru slabire

Spune nu numerelor!

Atunci cand lista ingredientelor produselor ambalate include numere, lasa-le pe raft. Ingredientele care contin numere ca parte a numelor lor indica faptul ca produsul respectiv contine conservanti si multe grasimi. Este foarte greu sa slabesti cu astfel de produse procesate.

Nu manca salata goala!

Expertii sunt de parere ca nu este recomandat sa mananci doar o singura salata la masa de pranz, fara sa mai asezonezi langa ea un sandwich sau un bol cu supa, dupa cum preferi. Salatele sunt scazute in calorii, insa nu contin proteine care sa ii „spuna” creierului ca mananci.

Incearca sa dormi cat trebuie!

Persoanele care dorm mai putin de cinci ore pe noapte se confrunta cu un procent de 73% sanse de a deveni obezi.

Fa sport inainte de micul dejun!

Timpul perfect pentru aerobic este inainte de micul dejun, pentru ca atunci nivelul insulinei este cel mai scazut si energia pentru exercitii trebuie sa vina din grasimi.

Nu exersa mai mult de 45 de minute!

In cazul in care esti un adept al miscarii si faci sport mai mult de 45 de minute stimulezi productia de cortizol, un hormon raspunzator de nivelul de stres, care poate duce la productia de grasimi.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti sa slabesti inteligent?

Lasă un răspuns