Tratamentul naturist al impotentei0 Comments

Publicat in:
Etichete: barbati, Impotenţă, medic, naturist, studiu, Tratament

Impotenta reprezinta o afectiune care afecteaza tot mai multi barbati la nivel global, printre cauzele aparitiei si manifestarii acestei aflandu-se stresul, factorii nocivi de mediu, alimentatia ineficienta si lipsa miscarii fizice.

Aceasta afectiune consta in incapacitatea barbatului de a indeplini un act sexual, lipsa de vigoare si ejacularea precoce. Totusi, trebuie spus ca pentru medicina traditionala, energia sexuala este o parte integranta a energiilor care circula in corpul uman.

Potrivit expertilor in medicina traditionala, o perturbare energetica intr-unul din cele 12 meridiane perechi poate contribui la instalarea impotentei. Expertii spun ca in acest caz, un rol de seama il joaca sistemul denumit „cele trei focare”.

Tratamentul naturist al impotentei

Tratamentul naturist al impotentei

Astfel, un vid de energie in focarul inferior sau un exces in focarul mijlociu si superior datorita unor boli de inima sau plamani, sunt considerate cauzele impotentei.

Tratamentul consta in reechilibrarea energiilor cu ajutorul presopuncturii. In plus, se va masa coloana vertebrala in regiunea lombosacrala si masarea fetelor interne ale membrelor inferioare.

Ce contine un tratament din natura impotriva impotentei

Specialistii in fitoterapie afirma ca exista un tratament al impotentei, care a fost experimentat pe mai multi barbati, cu varste diferite. In acest caz, aveti nevoie de 3 bucati de telina, un kg de morcovi, un kg de mere, 1/2 kg miez de nuca, 2 bucati de lamai, 2-3 portocale, o jumatate de kilogram miere de albine si o sticla vin alb.

Potrivit specialistilor, va fi necesar sa amestecati toate aceste fructe si legume, care vor fi trecute ulterior prin masina de tocat.

Acest amestec va omogeniza, iar mai apoi se va pune la borcane tinute la frigider timp de o saptamana, pentru macerare. Daca aveti astfel de probleme va trebui sa consumati circa doua linguri de trei ori pe zi inainte de mesele principale cu o jumatate de ora.

Tratamentul dureaza circa 3 saptamani. Concomitent, se vor utiliza aproximativ 60-80 g grau/zi incoltit, care se poate consuma cu compot sau fructe de sezon.

Aceasta cura va dura circa o luna de zile, cu o pauza de 30 de zile, dupa care se reia aceasta cura naturala pana ce corpul vostru va este revigorat.

Graul se va pune intr-un borcan plin cu apa calduta si dupa circa 24 de ore va fi asezat intr-un vas adanc si pastrat mereu umed. Graul va germina, iar apoi se va spala bine si se va consuma la masa de pranz.

Schinduful, util in astfel de afectiuni

Potrivit specialistilor, in scopul cresterii apetitului sexual se poate folosi cu incredere schinduful, mai ales pentru ca aceasta contine substante care amplifica erotismul si stimuleaza trairile. In plus, este o sursa bogata in vitamina PP.

Ca si tratament, va trebui sa realizati o infuzie dintr- o lingurita de pulbere de seminte la o cana de apa in clocot. Amestecul se va lasa un sfert de ora la infuzat, se strecoara, se indulceste cu miere si se bea calduta.

De asemenea, puteti sa preparati un decoct din o lingurita de seminte macinate la o cana cu apa rece. Acesta se va lasa 5-6 ore, se fierbe apoi 5 minute, se indulceste cu miere si se va consuma in cursul zilei, cu inghitituri mici.

Expertii spun ca dupa 2-3 zile, apetitul sexual revine la normal. Alte tratamente naturiste pentru tratarea acestei afectiuni si care sunt destul de des folosite sunt cel care apeleaza la scortisoara, seminte de telina, radacini de gentiana, de ghimbir, frunze de menta, de rozmarin, cimbru, stigmate de sofran.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratamentul naturist al impotentei

Lasă un răspuns