Tratament naturist pentru afectiuni cardiace0 Comments

Publicat in:
Etichete: afectiuni cardiace, oameni de stiinta, savanti, teste, ulei de rapita

Printre alimentele care au calitati benefice de tratare a unor afectiuni cardiace se afla si uleiul de rapita. Ca urmare a unor studii efectuate recent, expertii au constatat ca uleiul de rapita ar putea fi mai eficient chiar decat medicamentele actuale, folosite contra colesterolului.

Uleiul de rapita are efecte benefice asupra inimii, au stabilit cercetatorii, ne anunta bbc.co.uk.

Tratament naturist afectiuni cardiace

Tratament naturist afectiuni cardiace

Potrivit afirmatiilor oamenilor de stiinta, uleiul de rapita aduce numeroase beneficii corpului. In acest sens, o cercetare recenta realizata in Canada, arata ca acest remediu ofera protectie fata de multe probleme de sanatate din zilele noastre.

Uleiul de rapita diminueaza cu sapte procente riscul de aparitie a bolilor de inima, daca este consumat in mod constant, spun savantii.

Coordonatorul cercetarii a fost prof.dr. David Jenkins de la Spitalul St. Michael din Toronto. Conform sursei citate, acest savant este creatorul indicelui glicemic, respectiv a scalei care apreciaza care alimente scad sau cresc nivelul zaharului din sange.

Uleiul de rapita contine numai 7% grasimi saturate

La studiul mentionat au participat aproximativ 150 de pacienti, iar in cadrul testelor, specialistii au constatat ca uleiul de rapita a diminuat nivelul zaharului din sange, dar si colesterolul intr-o masura semnificativa la aproape toti participantii.

Medicii sunt de parere ca ar fi bine ca oamenii sa includa in alimentatia zilnica acest tip de ulei. Uleiul de rapita contine numai 7% grasimi saturate, adica circa jumatate dintre cele continute de uleiul de masline, spun expertii in nutritie.

In plus, in acest moment, uleiul de rapita este utilizat mai degraba pentru fabricarea unor combustibili decat in alimentatie si ar putea fi folosit in viitor mai mult in industria alimentara.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratament naturist pentru afectiuni cardiace

Lasă un răspuns