Recomandari pentru a tratamentul eficient al mahmurelii0 Comments

Publicat in:
Etichete: Alcool, apa, cafea, consum de alcool, experti, mahmureala, mic dejun, remediu, Tratament, varza

Una dintre cele mai neplacute senzatii cu care se poate confrunta cineva dupa o noapte de petrecere este cea de mahmureala. Aceasta este o senzatie deloc placuta si cu efecte de la dureri de cap si pana la ameteli, stari de greata, tulburari intestinale si chiar slabiciune musculara.

Remediu mahmureala

Remediu mahmureala

Expertii sustin ca prea mult alcool consumat poate sa aiba repercusiuni dezastruoase asupra conditiei fizice, potrivit Daily Mail.

Remediile sunt numeroase si au rolul de a diminua simptomele victimelor mahmurelii si beneficiaza de grade de eficienta pe care numai cei care le folosesc o pot cunoaste. Printre acestea se numara cafeaua neagra si tare, apa plata sau chiar zeama de varza.

Dupa o noapte de petrecere, dimineata este una acut dureroasa la capitolul nivel de sanatate, iar savantii de la Universitatea Cornell au afirmat ca nevoile celor in cauza sunt indreptate catre alimente bogate in grasimi.

Este vorba in acest caz de o programare biologica, care se afla in acord cu dorinta lor. Potrivit afirmatiilor lui Richard Stevens, profesor de psihologie la Universitatea Keele, exista o reteta la care nu s-ar gandi nimeni aflat in aceasta situatie.

Micul dejun consistent poate fi solutia salvatoare!

Expertul spune ca nimic nu ar putea fi mai indicat decat un mic dejun consistent, care sa restabileasca nivelul epuizat al zaharului din sange. De aici nu lipsesc, desigur, carbohidratii si prajelile, carnatii, ouale prajite, fasolea si suficienta paine pentru a se putea numi un mic dejun englezesc, drept leac impotriva mahmurelii.

Potrivit sursei citate, aceasta teorie a fost prezentata la intalnirea anuala a „Alcohol Hangover Research Group”, iar specialistul a declarat ca a incercat aceasta reteta personal.

In plus, potrivit specialistilor, un efect pozitiv il au si medicamentele antiinflamatoare, cum ar fi ibuprofenul.

„Dupa o noapte in care ai fost prea indulgent cu bautura, s-ar putea sa nu dai chiar in asemenea pofte, insa e util de retinut ca poti renunta la inhibitii legate de disciplina meselor luate. In plus, mahmureala scade cu varsta, ceea ce e o veste buna”, a anuntat David Levitsky, profesor de ecologie umana si stiinte nutritionale, mai scrie Daily Mail.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Recomandari pentru a tratamentul eficient al mahmurelii

Lasă un răspuns