La ce ar trebui sa fim atenti, daca vrem sa ne detoxifiem corpul?0 Comments

Publicat in:
Etichete: atentie, corp, cum se face, detoxifiere, detoxifierea, gluten, proteine, sfaturi de detoxifiere, sfaturi detoxifiere, studiu, zahar

In acest moment, printre tendintele actuale in domeniul sanatatii se numara si detoxifierea organismului. Expertii ne atrag atentia ca aceasta practica nu functioneaza pentru toti la fel si poate avea chiar unele efecte adverse.

Specialistii afirma ca cel mai bine este sa gasim ingredientele si metodele adecvate propriului organism.

Detoxifierea corpului uman nu trebuie sa fie determinata doar de faptul ca tot mai multi oameni recurg la o asemenea metoda, doar pentru ca ea este la moda.

Sfaturi de detoxifiere

Sfaturi de detoxifiere

Pentru unii, detoxifierea are un efect pozitiv, insa la altii se constata probleme precum iritabilitatea, depresia sau un consum excesiv de mancare ulterior, scrie Health.com.

Specialistii sustin ca nu exista o metoda standard care poate fi aplicata pentru toti. Pentru unii, detoxifierea se poate face cu ajutorul unor sucuri naturale, iar pentru altii ea poate insemna reducerea consumului de cafea, alcool, mancaruri procesate, zahar, gluten si proteine animale.

De asemenea, unele regimuri alimentare stricte sunt extrem de populare, insa oamenii pot alege la fel de bine fructe si legume, fara a se limita doar la consumul unor sucuri naturale.

Fii atent la ce fel de dieta ai, daca faci miscare!

Nutritionistii sustin ca purificarea organismului inseamna sa punem capat unei alimentatii dezorganizate, ceea ce poate determina un impuls asupra propriului metabolism.

In conditiile in care urmezi o dieta speciala de detoxifiere, sportul nu ar fi o alegere tocmai potrivita intr-o asemenea situatie.

Potrivit opiniei oamenilor de stiinta, in cazul in care faci sport si miscare, ar trebui sa nu uiti ca alimentele pe care le consumi pentru detoxifiere nu iti pot oferi energia necesara. Intr-o asemenea situatie te poti simti obosit, confuz si poti avea senzatia de greata.

Masa musculara ar putea avea de suferit, ceea ce poate determina un risc mai mare de a suferi leziuni si la un metabolism dereglat, mai spun expertii in nutritie.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

La ce ar trebui sa fim atenti, daca vrem sa ne detoxifiem corpul?

Lasă un răspuns