Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corpul/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026
Remediu pentru afectiuni renale - Corpul Uman - Informatii medicale, diete de slabit, boli si afectiuni

Remediu pentru afectiuni renale0 Comments

Publicat in: Fără categorie


Porumbarul este un arbust care creste in tara noastra si care se inscrie in familia Rosaceae. Acest arbust mai creste si in alte tari din Europa, Asia, Caucaz si Africa de Nord. In tara noastra il intalnim in zonele cu pasuni si fanete, la marginea padurilor, dar si in zona montana. Acesta este un arbust salbatic, care poate sa ajunga la inaltimea de 2 metri.

Remediu afectiuni renale

Remediu afectiuni renale

Are frunzele ovale si dintate pe margini iar florile sale apar in lunile aprilie-mai. Acestea au un miros puternic si sunt de culoare alba. Fructele sunt albastrui-negricioase, cu efect foarte astringent.

Ce contine?

Potrivit expertilor, din punct de vedere al compozitiei chimice a plantei, porumbarul contine substante precum flavone, saruri de magneziu si potasiu, quercetin, kemferol, acizi organici, flavonoizi, zaharuri, antocianini, acizi organici, polifenoli si saruri de calciu.

Porumbarul se foloseste in medicina naturista deoarece este un excelent diuretic, sedativ, laxativ, tonic general. Poate sa fie folosit in tratarea diabetului, astmului si a diareei.

Pentru scopuri fitoterapeutic se folosesc radacina, florile si fructele. Trebuie sa stiti ca florile de porumbar se recolteaza la inceputul primaverii, iar fructele se culeg toamna, dupa ce a cazut bruma.

Afectiuni tratate cu porumbar

Se foloseste pentru tratarea unor afectiuni precum:

  • oboseala generala,
  • furunculoza,
  • afectiuni renale,
  • boli reumatice,
  • boli de vezica urinara sau biliara,
  • dischinezie biliara,
  • combaterea durerilor de inima,
  • a durerilor de stomac,
  • a hipertensiunii arteriale.

In plus, poate fi folosit cu succes pentru tratarea nefritelor si a tusei convulsive, mai ales atunci cand se utilizeaza sub forma de infuzie si decoct din flori si fructe sau decoct de radacina.

Pentru uz extern, porumbarul se poate folosi pentru tratarea unor dermatoze, a eruptiilor de pe piele, a durerilor de dinti, sub forma de infuzie si decoct de frunze si fructe, comprese sau bai locale.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 38.00 RONPromopharma florit 4 tintaura 10ml flacon promopharma


Promopharma florit 4 tintaura 10ml flacon promopharma

pentru dependenta afectiva si supunere oarba sau servilism, fiind vorba de oameni care doresc sa faca mai mult decat ceea ce le revine, neglijandu-si propria misiune in viata.


 
MOD DE ADMINISTRARE:


 
Se pun cate 2 picaturi din fiecare remediu ales (se pot alege maxim 4-5 remedii) intr-un pahar cu apa plata. Acesta se bea pe parcursul zilei, in 4 reprize. Alternativ, se pot pune cate 2 picaturi din maximum 6 esente, amestecate in 30 ml de apa, din care se iau cate 4 picaturi, de 4 ori pe zi, de preferat dimineata pe stomacul gol, inainte de pranz, inainte de cina si inainte de culcare; oricum de evitat in timpul meselor. In situatiile acute, se varsa picaturile direct sub limba, evitand contactul direct cu saliva.

Durata se stabileste in functie de persoana si simptome. Administrarea poate varia de la 1 saptamana la 2 luni (chiar si 1 an in anumite cazuri).

In cazul copiilor, dozele raman aceleasi, singura diferenta fiind durata terapiei care ar putea fi mai redusa, avand in vedere receptivitatea majora a varstei infantile. Desigur, aceasta depinde de evaluarea fiecarui caz in parte.

Terapia lui Bach nu are efecte secundare si nu interfereaza cu nicio alta forma de tratament, inclusiv nutritional, vegetal sau medicamentos; este simpla, naturala si la indemana oricui.

[...] 

Link-uri Sponsorizate

Remediu pentru afectiuni renale

Lasă un răspuns