Imbunatatirea circulatiei sanguine0 Comments

Publicat in:
Etichete:aritmii, boli cardiace, ceai, flori, planta, sange, saschiu, terapie, tulpina

Saschiul reprezinta planta erbacee care face parte din familia apocinaceelor. Tulpina saschiului poate sa ajunga si pana la un metru lungime. Frunzele sunt lucioase si au forma de elipsa, iar florile sale infloresc in lunile martie si aprilie.

Florile de saschiu au culoarea albastru, violet sau rosu, iar planta creste in paduri, pe liziere si in tufarisuri. Aceasta planta este foarte frumoasa si se cultiva mai ales in scopuri decorative.

Circulatia sanguina

Circulatia sanguina

Potrivit specialistilor naturissti, in scopuri terapeutice frunzele de saschiu au importanta medicinala, insa si alte parti ale plantei, din care se pot prepara decoct, vin medicinal si infuzie.

Ce contine?

Saschiul contine o substanta specifica, vincamina, acizi, hidrati de carbon, saruri minerale, vincosida, pectina. Aceasta planta detine proprietati sedative si antispastice, fiind un bun relaxant, vasodilatator si depurativ.

Saschiul isi aduce contributia la descongestionarea tesuturilor, iar daca aveti probleme cardiace trebuie sa stiti ca preparatele de saschiu se utilizeaza, cu precadere, in tratarea unor afectiuni ale inimii.

Planta cu efect vasodilatator

In plus, saschiul se utilizeaza pentru ameliorarea circulatiei sangelui, impotriva arterosclerozei si hipertensiunii. Expertii afirma ca aceasta planta are un rol vasodilatator, vasoregulator, tonic si favorizeaza oxigenarea creierului uman.

In vechime, planta era considerata ca avand proprietati magice, fiind folosita pentru cefaleele sau ameteli de catre vracii din Evul Mediu in Europa.

Potrivit expertilor in fitoterapie, ca urmare a compusului numit vincamina, saschiul este folosit si in industria farmaceutica in scopul prepararii unor medicamente.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 54.00 RONBema bioigen gel intim 50 ml flacon bema


 
Bema bioigen gel intim 50 ml flacon bema
 
BEMA BIOBIOIGEN GEL 50 MLNu contine alcool, substante de origine animala, coloranti sau conservanti. Testat pentru Nichel, Crom si Cobalt. Fara OMG. Formula special conceputa pentru reducerea riscului de aparitie a alergiilor.
Materiale 100% reciclabile. Testat dermatologic.BIOIGEN GEL este un produs ce respecta PH-ul mucoasei vaginale, nu irita partile foarte sensibile ale pielii si nu modifica flora bacteriana.
Este un gel lubrifiant, cu un efect emolient, care datorita formulei sale speciale, bogata in elemente naturale pretioase, previne iritatiile pielii si elimina senzatiile de arsura din zona intima
Instructiuni de utilizare: Aplicati produsul pe zona ce trebuie tratata.
Pentru uz extern. Producator: BEMA COSMETICI di Bedendo Luigia & C. S.A.S Via G.Pascoli 34/36/38 – 45100 Rovigo, ITALIA.
Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str.Nicolae Filipescu nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net  [...] 

Link-uri Sponsorizate

Imbunatatirea circulatiei sanguine

Lasă un răspuns