Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corpul/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026
Care este cel mai puternic antibiotic descoperit pana acum? - Corpul Uman - Informatii medicale, diete de slabit, boli si afectiuni

Care este cel mai puternic antibiotic descoperit pana acum?0 Comments

Publicat in: Fără categorie


In lumea medicala, oritavancinul, reprezinta in acest moment cel mai eficient antibiotic descoperit de oamenii de stiinta. Specialistii reclama rezistenta la antibiotice a populatiei de pe Glob, aceasta fiind cea mai grava amenintare la adresa sanatatii la nivel global.

Cel mai puternic antibiotic

Cel mai puternic antibiotic

Potrivit datelor unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, ca aceasta problema nu mai reprezinta o predictie pentru viitorul apropiat, ci se intampla chiar acum.

Afectiuni tratate cu cel mai puternic antibiotic

De exemplu, afectiuni precum pneumonia, infectiile tractului urinar sunt tot mai greu de tratat, ca urmare a rezistentei extinse la medicamentele utilizate in astfel de tratamente, conform science20.com.

Expertii afirma ca, odata ce se simt mai bine, pacientii au tendinta de a opri administrarea de antibiotic, si atunci bacteria care supravietuieste poate deveni insensibila la medicamentele care ar trebui sa o distruga.

Potrivit datelor unei cercetari recenta, expertii au demonstrat eficienta unui nou antibiotic, denumit oritavancin. Savantii spun ca o singura doza din acest antibiotic ar inlocui tratamentul intravenos pentru 10 zile de spitalizare.

Testele au durat 3 ani si au fost efectuate pe 2.000 de pacienti

Dupa ce a fost investigat timp de 3 ani, oritavancinul a fost testat in cadrul a doua studii clinice mari, la care au participat peste 2000 de pacienti. Oritavancinul a fost comparat cu vancomicina, un antibiotic cu spectru larg, folosit acum pentru combaterea infectiilor rezistente.

Doza unica intravenoasa a oritavancinului a fost la fel de eficace ca si vancomicina, utilizata timp de doua ori pe zi, intr-un interval de circa 7-10 zile. Efectele au fost similare in ambele cazuri, respectiv diminuarea starilor febrile si a dimensiunii leziunii infectate.

Potrivit profesorului dr. G. Ralph Corey, autorul principal al studiului, publicat in New England Journal of Medicine, „activitatea prelungita este ceea ce face oritavancinul distinctiv”.

Medicul spune ca acest medicament are un timp de injumatatire lung, ceea ce permite un tratament cu doza unica. Acest fapt ar putea preveni spitalizari sau ar putea reduce cantitatea de timp petrecuta de pacienti in spitale.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 23.35 RONPlantextrakt polygemma nr.11 - ficat detoxifiere 50ml flacon plantextrakt


Polygemma Ficat Detoxifiere Nr.11 50 ml Plantextrakt
Produsele gemoterapice PlantExtrakt
Extractele gemoterapice provin in special din partea tanara a arborilor si arbustilor si contribuie la detoxifierea organismului la diferite niveluri(ficat, rinichi, plamani, articulatii, stomac, intestine, circulatie arteriala sau venoasa, piele, etc.).
Sunt obtinute din tesuturi vegetale embrionare si inglobeaza intreaga esenta a plantei, fiind considerate adevarate �celule stem� vegetale.
Datorita gamei Polygemma, putem folosi vitaminele, sarurile minerale, aminoacizii si nutrientii necesari dezvoltarii plantei la intarirea si protejarea propriului organism.
Mod de administrare:
adulti si copii peste 7 ani:cate 1 ml de 2-3 ori pe zi,diluat in putina apa,inainte de mese.In faza acuta se recomanda administrarea de 4-5 ori pe zi,timp de o zi,apoi se continua administrarea cu doze standard timp de 6 zile.
In cazuri cronice sau recidivante se recomanda cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.

Contraindicatii:
Nu sunt.

Reguli:
A nu se lasa la indemana copiilor.
A se pastra ferit de lumina si caldura.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat.
A se consuma de preferinta inainte de data marcata pe ambalaj.
Prezentare:
50 ml. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Care este cel mai puternic antibiotic descoperit pana acum?

Lasă un răspuns