Factori care influenteaza aparitia astmului0 Comments

Publicat in:
Etichete:astm, boala, cauze naturale, experti, factori, medici, OMS

Astmul reprezinta o boala care afecteaza circa 32 de milioane de persoane care traiesc in Europa si aproape 1 milion in tara noastra.

Conform unor studii efectuate de expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), astmul este o afectiune raspandita, la nivel global fiind raportate circa 300 de milioane de persoane care sufera de astm. Specialistii afirma ca prevalenta este in continua crestere, in special, in randul copiilor.

Cauze astm

Cauze astm

In plus, in mediul urban la copiii intre 7 si 8 ani prevalenta acestei afectiuni este de circa 7,2%. Conform medicilor, astmul este o afectiune inflamatorie cronica a plamanilor, caracterizata de probleme respiratorii fluctuante si recurente, cum ar fi: lipsa de aer, respiratie suierata, apasare in piept si aparitia tusei.

Specialistii spun ca dezvoltarea astmului bronsic este determinata de un sir de factori de mediu, cum ar fi alergiile alimentare sau asociate cailor respiratorii, infectiile respiratorii recurente si netratate corespunzator, substantele nocive din mediul inconjurator, inclusiv substantele toxice ale fumului de tutun.

Astmul poate avea si cauze naturale

Exista si mai multe cauze naturale care provoaca astmul, precum ar fi:

  • factorii genetici,
  • obezitatea,
  • starile emotionale tensionate,
  • schimbarile meteorologice si
  • alti factori iritanti din mediu.

Simptomele astmului variaza de la o persoana la alta, intensificandu-se in special noaptea sau in primele ore ale diminetii. Printre simptomele comune ale astmului se afla dificultatea respiratiei, tusea agresiva insotita de respiratie suieratoare, dureri in zona toracica.

Aceasta boala poate avea diverse grade de severitate. Medicii spun ca in formele sale mai usoare, se manifesta prin crize rare de sufocare, de mica intensitate, care pot trece de la sine. In cazul formelor severe, pacientul prezinta crize frecvente si necesita ingrijiri medicale.

Expertii afirma ca astmul nu poate fi vindecat complet, insa poate fi tratat in mod eficient, ceea ce permite pacientilor sa se bucure de o calitate buna a vietii.

Gratie medicamentelor existente, astmul poate fi controlat, rata de deces fiind relativ scazuta in comparatie cu alte afectiuni de tip cronic.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 53.86 RONPediakid calcium 14pl cutie ineldea


Pediakid calcium 14pl cutie ineldea


Compozitie si Mod de Prezentare
Pediakid Calcium Croissance este un supliment alimentar pe bază de Calciu şi Vitamina D3, sub formă de pulbere orodispersibilă. Formula inovantă, efect efervescent. Poate fi administrat inclusiv la copii cu intoleranță la lapte şi lactoză.

Pediakid Calcium + este special formulat pornind de la o sursă de calciu concentrat, pentru a fi bine asimilat de copii. Produsul contribuie la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a sistemului imunitar. Poate fi administrat inclusiv la copii cu intoleranță la lapte şi lactoză, şi acoperă integral necesarul cotidian de Calciu şi vitamina D3. Absorbiția calciului este favorizată de asocierea cu vitamina D3. Calciu contribuie la la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a metabolismului energetic. Vitamina D3 contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a sistemului imunitar. Pentru a facilita administrarea la copii, Pediakid Calcium+, are o formulă inovantă, pulbere orodispersibilă cu efect efervescent, cu aromă de cola, ce se dizolvă instantaneu după ce este adminstrată pe limbă, cu fară a necesita apă, sau poate fi dizolvată într-un pahar cu apă pentru copii mai mici. Calcium+ este un produs adaptat unui stil de viață dinamic, fiind de ambalat în plicuri, uşor de transportat şi utilizat. Poate completa alimentația copiilor, începând de la vârsta de 3 ani. Ingredientele sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.
Modalitatea de utilizare:

- 1-2 plicuri pe zi, de preferință imediat după masă. Poate fi administrat pe cale orală pentru a completa alimentația copiilor, începând de la vârsta de trei ani. Conținutul plicului se depune fie direct pe limbă, sau poate fi dizolvat într-un pahar cu apă, pentru copii mai mici. Dozele pentru copii se stabilesc conform sfatului medicului de familie sau pediatrului.

- a nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

- se recomandă utilizarea în cure de 7-14 zile.

- produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Ingrediente: calciu carbonat (în bază de amidon de porumb), edulcorant: xylitol, fructoză; corector aciditate: acid citric,anti-aglomerant: silicon dioxid,emulsifiant: gliceril behenate, aromă (în bază de maltodextrină, gumă arabică, triacetin, maltol, butyl hidroxianisol), bicarbonat de sodiu, vitamina D3 ( în bază de amidon prelucrat, maltodextrină, ulei de rapiță, antioxidant: sodiu ascorbat, tocoferoli).

Precauții: produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra produsul la adăpost de umiditate și caldură. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la oricare din ingredientele produsului. Excesul de consum poate da efecte secundare de tip laxativ.

Modalitatea de prezentare: Pediakid Calcium Croissance x 14 sticks.[...] 

Link-uri Sponsorizate

Factori care influenteaza aparitia astmului

Lasă un răspuns