Ce fel de alimente trebuie sa consumati in perioada caniculei0 Comments

Publicat in:
Etichete:alimentatie, alimente, caldura, canicula, fructe, legume, nutritie, recomandari, sanitar, vara, veterinar

Ca urmare a riscului ridicat al alterarii alimentelor in perioadele cu temperaturi foarte ridicate, expertii va recomanda sa luati masuri pentru prevenirea toxiinfectiilor alimentare.

Potrivit nutritionistilor, trebuie sa manifestati atentie la modul in care se pastreaza si prepara alimentele, dar si la locurile de unde cumpara preparatele.

Alimente in canicula

Alimente in canicula

Specialistii recomanda spatiile inregistrate sanitar veterinar pentru achizitionarea produselor, deoarece aceste locuri ofera garantia controalelor sanitar veterinare, alimentele sunt pastrate in siguranta si depozitate in conditii corespunzatoare de temperatura si igiena.

In plus, este indicat sa tinem produsele cat mai putin la temperatura camerei, iar cele depozitate in frigider trebuie sa fie ambalate separat.

De asemenea, alimentele gatite trebuie pastrate in recipiente acoperite, iar produsele decongelate nu se recongeleaza.

Legume pe canicula

Pe timpul caniculei este recomandat sa consumam salata verde, salata de varza, lapte, unt, branzeturi, cereale, fructe si legume.

Frecte recomandate in canicula

Dintre fructe, cele mai indicate sunt merele, perele, strugurii, pepenele, piersicile si ciresele, iar dintre legume, e recomandat sa consumati in special varza, salata verde, castraveti, rosii, sparanghel, conopida, ciuperci si mazare.

Salate de legume reprezinta o masa usoara si plina de vitamine, perfecta pentru zilele caniculare. In cazul in cre amestecam cinci dintre legumele preferate cu putin ulei de masline, otet balsamic si cateva condimente, obtinem o gustare perfecta pentru o temperatura de peste 35 de grade Celsius, mai spun specialistii.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 31.77 RONWalmark livinorm 30cps cutie walmark


Walmark livinorm 30cps cutie walmark

Fosfatidilcolina este un nutrient important pentru ficat, cu rol în formarea de membrane celulare
Extractul de Armurariu (care conține Silimarină) ajută capacitatea de detoxifiere a ficatului
Extractul de Armurariu favorizează regenerarea celulelor hepatice
Extractul de Armurariu susține formarea lichidului biliar, contribuind astfel la digestia normală
Acidul alfa-lipoic se găsește în mod natural în fiecare celulă a organismului


Efect benefic pentru capacitatea de detoxifiere și regenerare a ficatului (datorită extractului de Armurariu care conține Silimarină)
Livinorm® conține Hepa DTX Complex, o combinație de trei substanțe active, benefice pentru sănătatea ficatului și capacitatea acestuia de regenerare.
Livinorm® conține Hepa DTX Complex, o combinație specială de trei substanțe naturale - silimarină extrasă din Armurariu (Silybum marianum), fosfatidilcolină și acid alfa-lipoic.
Armurariul (bogat în Silimarină) ajută la normalizarea funcțiilor hepatice și îmbunătățește capacitatea ficatului de detoxifiere a organismului. Armurariul sprijină regenerarea celulelor hepatice și ajută la protecția ficatului, pentru ca acesta să își mențină funcțiile normale și să contribuie la procesul de detoxifiere a organismului. În plus, extractul de Armurariu ajută la eliminarea normală a lichidului biliar, favorizând astfel digestia sănătoasă.    
Fosfatidilcolina este un nutrient important pentru ficat, ea având un rol esențial în formarea de membrane celulare. S-a estimat că ficatul uman conține un număr impresionant de membrane celulare (aproximativ 33.000 de metri pătrați).
Acidul alfa-lipoic se găsește în mod natural în fiecare celulă a organismului.

Compoziţie
Porția zilnică recomandată (2 capsule) conţine:


Greutate


 /2 cps


%DZR*
Fosfatidilcolină (din lecitină din soia)
Silimarină (din extract standardizat de Armurariu)


150,0
100,0


mg
mg


-
-
-
Acid alfa-lipoic


100,0


mg
% DZR* - Procent din doza zilnică recomandată; - nu a fost evaluat
[...] 

Link-uri Sponsorizate

Ce fel de alimente trebuie sa consumati in perioada caniculei

Lasă un răspuns