Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august 7, 2014

Tratament naturist pentru afectiuni cardiace

Publicat pe 07 aug. 2014 at 5:30am

Printre alimentele care au calitati benefice de tratare a unor afectiuni cardiace se afla si uleiul de rapita. Ca urmare a unor studii efectuate recent, expertii au constatat ca uleiul de rapita ar putea fi mai eficient chiar decat medicamentele actuale, folosite contra colesterolului.

Uleiul de rapita are efecte benefice asupra inimii, au stabilit cercetatorii, ne anunta bbc.co.uk.

Potrivit afirmatiilor oamenilor de stiinta, uleiul de rapita aduce numeroase beneficii corpului. In acest sens, o cercetare recenta realizata in Canada, arata ca acest remediu ofera protectie fata de multe probleme de…

Sfaturi pentru a renunta la fast-food

Publicat pe 07 aug. 2014 at 5:15am

Multi oameni mananca zilnic diferite meniuri de la fast food, din cauza timpului limitat pentru masa de pranz sau doar pentru faptul ca se afla in excursie in alt oras si isi doresc sa manance ceva rapid si consistent si destul de ieftin. Si totusi, acest tip de alimentatie produce efecte destul de neplacute asupra organismului uman si poate duce in timp la manifestarea unor probleme precum ar fi obezitatea sau a afectiunilor de tip cardiac, a unor dificultati create de colesterol asupra vaselor sanguine.

Expertii in nutritie au…

Remediu pentru bolnavii de SIDA – Cand?

Publicat pe 07 aug. 2014 at 5:00am

Maladia SIDA afecteaza inca milioane de oameni din intreaga lume si deocamdata parerile expertilor sunt pesimiste in privinta identificarii unui leac pentru aceasta boala mortala.

Nu exista in prezent nici un semn iminent de vindecare a SIDA, iar dezvoltarea unui remediu pentru cei deja infectati ar putea dura mai multi ani, sustin cercetatorii din domeniul SIDA reuniti la o conferinta in Australia, informeaza Care2.com.

Conferinta din Australia s-a derulat pe fondul aparitiei unor cazuri recente care au pus intr-o lumina noua modul in care actioneaza virusul SIDA aflat in remisie.

Specialistii au constatat ca un copil si doi adulti infectati…