Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corpul/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026
Trei frati patati, folosita pentru bolile sezonului rece - Corpul Uman - Informatii medicale, diete de slabit, boli si afectiuni

Trei frati patati, folosita pentru bolile sezonului rece0 Comments

Publicat in: Fără categorie


Planta denumita „Trei frati patati” creste in Romania in diferite zone deluroase. Are in jur de 14 cm inaltime, cu frunze ovate, flori cu 5 petale inegale si colorate in violet si galben-deschis.

Trei frati patati

Trei frati patati

Afectiuni

Este o planta care se foloseste pentru tratarea unor afectiuni precum bronsite, afectiuni renale, eczeme, urticarii, furunculoza, constipatie. In Romania, aceasta planta mai este denumita: catifeluta, fratiori, micsunele, pansele salbatice, panselute, tamaioara, viorea.

Ce contine

Potrivit expertilor in domeniul fitoterapiei, aceasta planta contine aponozide, flavonoide, compusi salicilici, carotenoide, antociani, tanin, ulei volatil, vitaminele C si A.

Specialistii ne anunta ca „trei frati patati” este un depurativ care are rolul de a curati sangele de toxine, este un bun diuretic si usor laxativ. Se poate folosi daca este macerata impotriva bolilor cronice precum bronsita, astm sau reumatism.

Expertii spun ca aceasta planta este indicata pentru cei care sunt sensibili la bolile sezonului rece, guturai si bronsita.

In plus, planta se mai recomanda pentru cei care sufera de afectiuni cronicizate cum ar fi bronsita, astmul, reumatismul.

Din aceasta planta se poate prepara un ceai impotriva bolilor de piele. In acest caz, se pot bea zilnic circa 1-2 litri de ceai de trei-frati-patati, in cure de 1-3 luni. Pentru a pune planta la macerat, se aseaza intr-un vas de portelan sau sticla 2-3 linguri de iarba de trei-frati-patati maruntita, intr-o jumatate de litru de apa de izvor sau plata.

Se va lasa sa macereze la temperatura camerei, de seara pana dimineata, cand se filtreaza.

Maceratul se va pastra, iar planta ramasa se va opari timp de circa 30 de minute cu o jumatate de litru de apa clocotita, dupa care se lasa sa se raceasca si se filtreaza. Trebuie sa fie combinat maceratul cu extractul obtinut prin oparire, iar preparatul va fi baut pe parcursul unei intregi zile.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 16.20 RONFares ginosept ovule 6buc cutie fares trading


Fares ginosept ovule 6buc cutie fares trading
Administrare:

Un ovul pe zi, intravaginal, de preferat seara la culcare, dupa efectuarea toaletei locale, pentru a se asigura contactul cu tesutul cervical si vaginal pentru o perioada cat mai lunga de timp. Se aplica timp de 6-18 zile consecutiv, sau conform recomandarii medicului. Tratamentul se poate relua la nevoie dupa o pauza de 7 zile.Reactii adverse:

Produsul este bine tolerat. in cazuri izolate poate aparea senzatie usoara de arsura locala, dupa administrarea ovulelor.Asocieri:

Pentru igiena intima puteti folosi ceaiul Ginosept (G70 – punga a 50 g sau G83 – 20 plicuri). Producator:

Fares,

Romania [...] 

Link-uri Sponsorizate

Trei frati patati, folosita pentru bolile sezonului rece

Lasă un răspuns