Cum poate fi folosita maioneza in tratamentele de infrumusetare?0 Comments

Publicat in:
Etichete: bronzat, infrumusetare, maioneza, piele, tratamente, uscata, vara

Multe femei stiu ca anumite alimente au cu siguranta efecte de tratament al pielii sau podoabei capilare, a unghiilor sau a diferitelor zone ale corpului. Printre acestea se afla si maioneza, care, in general este folosita pentru a fi adaugata in diferite preparate culinare.

Tratament infrumusetare maioneza

Tratament infrumusetare maioneza

Maioneza poate fi folosita cu succes in diverse tratamente de infrumusetare. Aceasta se pregateste prin adaugarea treptata a uleiului la galbenusurile de ou. Specialistii in tehnici de frumusete sunt de parere ca maioneza se poate folosi pentru ingrijirea tenului, parului si unghiilor unei femei, asa incat aceasta sa fie cat mai frumoasa.

De pilda, puteti sa preparati putina maioneza si masati atat parul cat si scalpul, asa cum faceti cu orice alt balsam. Dupa ce ati acoperit capul cu un prosop curat, va trebui sa asteptati cateva minute. Apoi va veti clati cu apa si sampon din abundenta.

Expertii sustin ca aceasta maioneza va hidrata parul si ii va oferi limpezime si stralucire.

De asemenea, trebuie sa stiti ca maioneza este recomandata si pentru efectuarea unor tratamente faciale. In acest scop, trebuie sa intindeti usor maioneza pe intreaga suprafata a fetei si sa asteptati circa un sfert de ora.

Imediat dupa trecerea acestui interval de timp, va puteti sterge cu un servetel curat si va puteti clati cu apa rece. Va veti simti fata mai curata si mai neteda ca inainte, spun specialistii. In plus, maioneza este buna si daca aveti probleme cu unghiile, deoarece le ofera acestora rezistenta.

Trebuie sa tineti cat mai des unghiile intr-un bol cu maioneza in jur de 5 minute. Dupa efectuarea acestei operatiuni, puteti sa va spalati cu apa calda, iar in timp, unghiile voastre vor deveni mai tari si mai rezistente.

Maioneza trateaza arsurile solare

Maioneza este buna pe perioada verii, daca aveti dureri din cazua unor arsuri solare. Daca va veti bronza excesiv in primele zile de concediu si va expuneti la soare timp indelungat, puteti sa va masati zona afectata de arsuri cu putina maioneza.

Aceasta va va ameliora durerile si va hidrateaza foarte bine pielea.

Maioneza mai este buna si pentru a improspata pielea, eliminand celulele moarte. Pentru asta, va trebui sa indepartati pielea moarta de pe coate si picioare cu ajutorul maionezei.

Este recomandat sa frecati maioneza peste pielea uscata si sa lasati sa actioneze circa 10 minute, iar apoi sa va stergeti cu un prosop umed, iar pielea va fi ca si noua.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poate fi folosita maioneza in tratamentele de infrumusetare?

Lasă un răspuns