Cum se vor trata dintii in viitor?0 Comments

Publicat in:
Etichete:dentar, marea britanie, plombe, savanti, tehnica, teste, viitor

Savantii din cadrul King’s College din Londra au descoperit recent in urma unor cercetari o noua metoda de plombare, fara interventia frezei dentare si fara a fi nevoie de injectii pentru ameliorarea durerilor.

O noua tehnica de plombare a dintilor

O noua tehnica de plombare a dintilor

Noua tehnologie ajuta la refacerea dintilor, sustin expertii in domeniu. Aceasta este o autoreparare printr-un nou tratament, denumit remineralizare accelerata si intensificata electric sau EAER.

The Guardian scrie ca aceasta tehnica de reconstructie a dintilor consta de fapt in realizarea a doua etape. In prima, se pregateste zona afectata a smaltului, iar apoi un impuls slab de curent electric dirijeaza mineralele in locul care urmeaza a fi remediat.

Potrivit afirmatiilor profesorului Nigel Pitts, de la King’s College London’s Dental „modul in care se trateaza dintii astazi este departe de a fi ideal. Atunci cand reparam un dinte plombandu-l, acesta intra intr-un ciclu al frezarii si al reumplerii, pentru ca in cele din urma fiecare reparatie sa esueze.”

Conform specialistilor britanici, nu numai ca nou dispozitiv creat este mai bland cu dintii si combate cariile dentare foarte eficient, dar poate fi folosit la fel de bine si pentru albirea dintilor.

Si totul se intampla la un pret tot atat de avantajos ca acela practicat in tratamentele stomatologice curente.

Expertii anunta ca noua metoda va fi disponibila in 3 ani. Printr-un dispozitiv uimitor, care va marca o diferenta majora intre sanatatea dentara si experientele oamenilor care isi trateaza dantura in acest moment.

Oamenii de stiinta ne anunta ca in curand, vom reusi sa zambim mai sanatos, iar frica de dentist va fi doar o sperietoare a trecutului.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 8.70 RONSolaris ulei volatil rozmarin 10ml buc solaris plant


ULEI ROZMARIN VOLATIL
 
Ulei esential obtinut prin distilarea cu vapori de apa a plantei Rosmarinus Officinalis.

Ulei esential de rozmarin actioneaza favorabil asupra sistemului circulator, ajuta la cresterea capacitatii de concentrare si imbunatateste memoria, amelioreaza durerile in crizele de reumatism, artrita si cele musculare.

Este interzis persoanelor hipertensive.

Mod de administrare:

Intern: 2-4 picaturi de ulei diluat in miere de 2-3 ori/zi.

Extern:

- bai 10 picaturi/cada dizolvate intr-un solvent (gel de dus, sapun lichid, spuma de baie),

- masaj 2-3 picaturi incorporate in ulei de masaj sau in 100ml alcool (frectii in caz de raceala),

- aromoterapie 3-5 picaturi in 50 ml apa,

- inhalatii cu 8 picaturi la 100 ml apa fierbinte.

Contine: Ulei esential de rozmarin - 100% natural [...] 

Link-uri Sponsorizate

Cum se vor trata dintii in viitor?

Lasă un răspuns