Cum se vor trata dintii in viitor?0 Comments

Publicat in:
Etichete: dentar, marea britanie, plombe, savanti, tehnica, teste, viitor

Savantii din cadrul King’s College din Londra au descoperit recent in urma unor cercetari o noua metoda de plombare, fara interventia frezei dentare si fara a fi nevoie de injectii pentru ameliorarea durerilor.

O noua tehnica de plombare a dintilor

O noua tehnica de plombare a dintilor

Noua tehnologie ajuta la refacerea dintilor, sustin expertii in domeniu. Aceasta este o autoreparare printr-un nou tratament, denumit remineralizare accelerata si intensificata electric sau EAER.

The Guardian scrie ca aceasta tehnica de reconstructie a dintilor consta de fapt in realizarea a doua etape. In prima, se pregateste zona afectata a smaltului, iar apoi un impuls slab de curent electric dirijeaza mineralele in locul care urmeaza a fi remediat.

Potrivit afirmatiilor profesorului Nigel Pitts, de la King’s College London’s Dental „modul in care se trateaza dintii astazi este departe de a fi ideal. Atunci cand reparam un dinte plombandu-l, acesta intra intr-un ciclu al frezarii si al reumplerii, pentru ca in cele din urma fiecare reparatie sa esueze.”

Conform specialistilor britanici, nu numai ca nou dispozitiv creat este mai bland cu dintii si combate cariile dentare foarte eficient, dar poate fi folosit la fel de bine si pentru albirea dintilor.

Si totul se intampla la un pret tot atat de avantajos ca acela practicat in tratamentele stomatologice curente.

Expertii anunta ca noua metoda va fi disponibila in 3 ani. Printr-un dispozitiv uimitor, care va marca o diferenta majora intre sanatatea dentara si experientele oamenilor care isi trateaza dantura in acest moment.

Oamenii de stiinta ne anunta ca in curand, vom reusi sa zambim mai sanatos, iar frica de dentist va fi doar o sperietoare a trecutului.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum se vor trata dintii in viitor?

Lasă un răspuns