Infuzie de artar pentru probleme cardiace0 Comments

Publicat in:
Etichete:anorexie, artar, cardiace, flori, frunze, paltin de camp, probleme

Artarul sau paltinul de camp reprezinta un arbore care face parte din familia Aceraceae si care are lemnul de culoare alba, cu frunze lucioase. In perioada toamnei, frunzele se coloreaza in galben-auriu sau rosu, avand o frumusete aparte, cand coloreaza dealurile si padurile unde creste arborele.

Artarul

Artarul

Florile de artar au culoarea galbena si infloresc in primavara, iar fructul are circa 8 – 10 centimetri.

Acest arbore creste in zonele mai calduroare, are o rezistenta marita la umbra si poate ajunge si la 30 de metri inaltime.

Potrivit expertilor, de la paltinul de camp se foloseste seva ca ingredient la suc, gem, dulceata.

Pentru efectuarea unor terapii ale medicinei naturale se pot folosi scoarta de paltin de camp, florile, frunzele, precum si fructele. Specialistii sustin ca fructele de artar sunt utile in combaterea diareei, avand si un caracter astringente.

De asemenea, scoarta de artar se poate utiliza pentru tratarea diareei, insa este si un cicatrizant de exceptie. Ea se mai foloseste pentru cei care au probleme cu hemoragiile.

In medicina naturista se mai folosesc de la paltin florile si frunzele, care au rolul de a ajuta corpul uman sa elimine toxinele. Acestea sunt niste bune tonifiante.

Daca suferiti de anorexie, se recomanda o infuzie care se prepara din flori de paltin de camp si se consuma dimineata si seara, iar daca aveti probleme cardiace, la fel se pot folosi sub forma de infuzie, atat florile cat si frunzele de paltin.

Infuzia poate fi utilizata si pentru cei care se afla intr-o perioada de convalescenta, de dupa o boala, fiind un excelent intaritor si mineralizant.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 6.92 RONComplex apicol otet mere cu miere 1000ml buc complex apicol


Complex apicol otet mere cu miere 1000ml buc complex apicol
Produs 100% natural, obtinut prin fermentatie naturala, otetul din mere si miere de albine detine calitati nutritive si terapeutice. Otetul din mere si miere este alternativa sanatoasa pentru otetul realizat prin procedee chimice care dauneaza organismului uman.
Otetul din miere nu are doar un gust excelent dar si efecte terapeutice incredibile, spunandu-se despre otetul de mere si miere ca vindeca 100 de boli. 100 de boli vindecate de otet: anemie, intoxicatii, afectiuni renale, hipocolesterolemie, indigestie, litiaza renala oxalica si fosfatica(pietre la rinichi), pielite, cistite, nevroze, migrene, hipercorticism, nevralzii, sterilitate, antibacterian, reumatism, obezitate, migrene. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Infuzie de artar pentru probleme cardiace

Lasă un răspuns