Vrei sa elimini grasimile din alimentatie? Iata cum o poti face0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, alimente, cum elimini grasimea, eliminarea grasimilor, grasimi

Grasimile ne fac numeroase probleme, fie ca sunt din alimente, fie ca sunt depuse in locuri mai putin dorite de pe corpul nostru, acestea reprezinta probleme reale ale societatii moderne. Tocmai din acest motiv nu se recomanda urmarea unei alimentatii prea bogata in grasimi. Acestea insa pot sa fie evitate si pot sa reprezinte doar un cosmar neplacut, daca se urmeaza cateva sfaturi.

Eliminarea grasimilor din alimentatie

Eliminarea grasimilor din alimentatie

Evident, toate grasimile vin din alimentatie, asadar, daca ne realizam alimentatia cu grija, sansele dea elimina cat mai multe grasimi si de a ne alege cu un corp frumos si sanatos sunt destul de mari. Totusi nu este bine nici sa exageram, o alimentatie prea saraca in grasimi presupune niste riscuri.

Iata 5 sfaturi utile care te vor ajuta sa elimini grasimile din alimentatie…

Sfaturi utile pentru eliminarea grasimilor din alimentatie

Invata sa gatesti

Produsele gata preparate din comert pot sa contina extrem de multe grasimisi tu poti sa neglijezi acest aspect. Daca gatesti tu insa, poti sa iti dozezi cantitatea de grasimi foarte bine si sa te bucuri de mancare sanatoasa si de ce nu, gustoasa. In plus, daca inveti sa gatesti te poti bucura de economii substantiale in ceea ce priveste banutii. Eu personal iti recomand pentru inceput o supa pentru arderea grasimilor cum este aceasta, fiind un inceput bun.

Mananca cat mai incet

Chiar daca mananci si grasimi (nu ai cum sa le elimini grasimile in totalitate din alimentatie), trebuie sa le consumi cat mai incet. In general, digestia se face destul de greu iar starea de satietate ajunge la creier in aproximativ jumatate de ora dupa ce ai mancat. Daca mananci foarte repede, corpul tau nu va avea puterea sa reactioneze rapid la alimentatie si te poti trezi cu senzatie de balonare si cu un aport mult mai mare de grasimi. Aloca fiecarei mese cel putin 20 de minute, pentru a te putea bucura de ea.

Citeste etichetele produselor

Daca obisnuiesti sa achizitionezi produse ambalate, citeste etichetele. In felul acesta vei descoperi ce contine fiecare produs si cate grasimi are. Acorda atentie maxima numarului de calorii pe care il contine un aliment, dar si cantitatii dezahar procesat. Zaharul procesat este, fara doar si poate, cel mai mare dusman al celor care isi doresc un corp frumos si sanatos. De asemenea, zaharul ascuns este un alt mare dusman al omului modern, care din pacate nu este dispus sa citeasca cu atentie etichetele produselor din supermarket.

Prepara mancaruri fierte sau cu aburi

Nu este prea placut, insa trebuie sa renunti la prajeli. Acestea nu fac deloc bine si te pot ingrasa intr-un timp foarte scurt. Vei descoperi insa ca alimentele preparate la aburi sau fierte sunt la fel de gustoase si de hranitoare, mai ales dupa ce te-ai obisnuit cu ele.

Practica sport

Prin sport elimini grasimile dupa ce le-ai mancat si ai sansa sa iti accelerezi metabolismul, pentru a functiona mult mai bine. Facand sport te poti bucura de o viata frumoasa, sanatoasa si de ce nu, gustoasa.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Vrei sa elimini grasimile din alimentatie? Iata cum o poti face

Lasă un răspuns