Vita de vie va scapa de obezitate0 Comments

Publicat in:
Etichete: energie, obezitate, stafide, struguri, terapeuţi, Tratament, vita de vie

Vita de vie reprezinta o specie de planta din genul Vitis, familia Vitaceae, care se gaseste in regiunea mediteraneana Europa Centrala in sud-vestul Asiei, in Maroc si Spania si pana in Iran.

Vita de vie este o liana, care poate sa ajunga la 35 de metri lungime. La aceasta planta, frunzele alterneaza, iar fructul este o boaba, cunoscut sub numele de strugure. Boabele care fac parte din specia salbatica au un diametru de circa 6 mm, iar la speciile cultivate, acestea sunt mai mari ca dimensiune, ajungand la circa 30 mm lungime.

Dieta cu vita de vie

Dieta cu vita de vie

Strugurii salbatici au fost recoltati din urma cu milenii pentru calitatile lor medicinale si nutritionale.

Cultivarea strugurilor s-a raspandit din Asia si regiunea Caucazului de nord si in alte parti ale lumii, in perioada antichitatii, ajungand in America de Nord in jurul anului 1600 si apoi pe continentul african.

Potrivit expertilor in fitoterapie, vita de vie sau „Vitis vinifera” are o actiune depurativa si poate determina diminuarea valoarea colesterolului din sange. Vita de vie este foarte eficienta pentru tratarea obezitatii.

Conform fitoterapeutilor, sucul de struguri verzi este indicat pentru combaterea efectelor negative ale anginelor, stomatitelor, dar si indepartarea starilor febrile ale organismului.

Daca veti probleme cu pielea fetei, trebuie sa stiti ca expertii recomanda utilizarea sucului de struguri verzi ca si lotiune.

Mustul, bun remediu pentru a scapa de kilogramele in plus

In plus, stafidele rezultate de la struguri sunt extrem de eficiente pentru corpul uman, avand o valoare energetica foarte mare si tratand afectiunile renale, anemia si afectiunile pulmonare.

Specialistii sunt de parere ca in cazul in care veti consuma in fiecare zi circa 1-2 kg de struguri sau 1 litru de suc de struguri zilnic puteti sa va tratati de afectiuni precum constipatia, hemoroizii, litiazele biliare si urinare.

Daca suferiti de obezitate se recomanda sa se consume doar struguri in cadrul unei diete care va dura circa 2 saptamani si care are rolul de a va curata corpul de toxine.

In plus, specialistii ne anunta ca mustul este un bun remediu pentru eliminarea kilogramelor in plus. In acest sens, trebuie sa consumati pentru 18 zile o jumatate de litru de must in fiecare zi, inainte de fiecare masa a zilei.

In cazul in care aveti probleme cu hemoroizii, menopauza, diareea sau varicele, puteti sa va tratati cu un ceai care va fi preparat din frunze de vita de vie, spun specialistii.

In plus, sub forma de pulbere, vita de vie reprezinta un remediu natural potrivit pentru a trata celulita, obezitatea, nervozitatea si durerile provocate la femei de menopauza.

Expertii mai spun ca vinul rezultat prin stoarcerea strugurilor este foarte indicat in combaterea starilor de anemie si pentru intarirea corpului uman, in scopul prevenirii infectiilor.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Vita de vie va scapa de obezitate

Lasă un răspuns