Ceaiul de pir, foarte bun pentru tratarea bolilor de rinichi0 Comments

Publicat in:
Etichete: calitati, ceai, cistita, efect, pir, reumatism, terapeutic

Pirul reprezinta o planta care creste mai ales in zonele de campie si care se utilizeaza cu succes ca si remediu terapeutic natural de cateva sute bune de ani.

Ceai de pir

Ceai de pir

Aceasta planta era cunoscuta din urma cu cateva secole pentru calitatile sale terapeutice in scopul tratarii reumatismului, a frigurilor, sau a eruptiilor cutanate ale pielii.

Boli de rinichi

De asemenea, expertii in domeniul fitoterapiei sustin ca pirul reprezinta un foarte bun remineralizant, expectorant si sudorific. Pirul se poate folosi in tratarea reumatismului si reprezinta un bun sedafiv renal, mai spun specialistii.

Expertii recomanda ca aceasta planta sa se foloseasca pentru vindecarea unor afectiuni precum:

  • bolile de rinichi,
  • echilibrarea digestiei,
  • probleme ale ficatului,
  • bolile de piele,
  • reumatismul,
  • afectiunile splinei.

In plus, aceasta planta se poate folosi si pentru a elimina din sange toxinele, precum si pentru vindecarea bronsitelor.

Ceaiul de pir combate raceala si gripa

Trebuie sa stiti ca ceaiul de pir este foarte indicat pentru cei care sunt raciti, mai ales pentru ca poate determina corpul sa transpire si sa elimine cu aceasta ocazie toxinele acumulate.

Potrivit specialistilor, ceaiul si decoctul pregatite din rizomi de pir pot sa trateze cistita, bolile de rinichi sau reumatismul.

Tratamentul cistitelor

Pentru cazul in care suferiti de cistita, ceaiul de rizomi de pir amestecat cu radacini de lemn dulce, frunze de mesteacan si frunze de la planta denumita strugurii ursului are un rol extrem de eficient, daca se tine o cura de cateva saptamani cu ajutorul unui astfel de amestec.

In plus, expertii sutin ca prin administrarea pulberii din rizomi de pir se poate elimina acidul uric din sange si pot fi tratate si afectiunile hepatice sau artrita.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ceaiul de pir, foarte bun pentru tratarea bolilor de rinichi

Lasă un răspuns