Ceaiul de flori de margarete trateaza infectiile pulmonare0 Comments

Publicat in:
Etichete: afectiuni pulmonare, africa de nord, ceai, Ceai de margarete, flori, margarete, Tratament

Margaretele sunt niste sunt flori de camp, care cresc in Romania mai ales in zonele de campie si care fac parte din familia Asteraceae.

Ceai de margarete

Ceai de margarete

Margareta reprezinta o planta a carei tulpina poate ajunge la o inaltime de peste o jumatate de metru. Frunzele margaretei sunt lobate si nu sunt asezate perechi pe tulpina plantei, iar florile acesteia au un miros neplacut in momentul in care incep sa se vestejeasca.

Aceasta floare creste in intreg continentul european, insa o mai putem intalni in Siberia, dar si in zona Africii de Nord.

Expertii in domeniul fitoterapiei spun ca margareta are un rol important in efectuarea unor terapii asupra organismului uman.

Ca si planta medicinala nu a fost studiata prea mult, insa folosirea ei pentru tratarea unor diferite afectiuni s-a realizat de cateva sute de ani.

Specialistii sustin ca, in viitor, cand compozitia acestei plante va fi studiata in profunzime, cu siguranta vor fi descoperite mult mai multe proprietati terapeutice ale acesteia si va putea fi folosita pentru tratarea si mai multor afectiuni care produc efecte nocive corpului uman.

Margareta se foloseste pentru tratarea unor rani, caz in care va trebui sa aplicati mai multe comprese cu frunze crude de margareta peste suprafata de piele afectata. In plus, expertii in fitoterapie spun ca aceasta planta se poate folosi sub forma de ceai pentru combaterea efectelor nocive ale afectiunilor pulomnare.

De asemenea, trebuie sa stiti ca aceasta floare mai poate fi utilizata ca si remediu natural in tratamentul:

  • ranilor,
  • infectiilor microbiene,
  • inflamatiilor si
  • al taieturilor pielii.
Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ceaiul de flori de margarete trateaza infectiile pulmonare

Lasă un răspuns