Barba popii, o planta folositoare pentru durerile de articulatii0 Comments

Publicat in:
Etichete:articulatii, barba popii, ceai, dureri, infuzie, planta

Barba popii se mai numeste si „Filipendula ulmaria” si reprezinta o planta medicinala care creste in Romania in zonele umede si mlastinoase.

Ceai barba popii

Ceai barba popii

Barba popii se mai numeste in popor si barba caprei sau pepenica. Potrivit expertilor in domeniul fitoterapiei, aceasta planta medicinala este foarte apreciata pentru faptul ca este foarte folositoare in tratamentul unor numeroase afectiuni.

Afectiuni tratate cu barba popii

Ca urmare a proprietatilor sale terapeutice deosebite, planta denumita barba popii reprezinta un remediu natural pentru tratamentul reumatismului, gripei si gutei. In aceste cazuri, este necesar sa faceti infuzie cu flori de barba popii si sa o consumati de mai multe ori pe zi.

Potrivit specialistilor, barba popii mai este utila pentru curatarea sangelui si pentru persoanele care au probleme cu articulatiile.

In cazul in care va aflati printre aceste persoane, trebuie spus ca se recomanda folosirea unui ceai preparat din barba popii.

Acest amestec se va consuma de circa doua ori pe zi. Expertii sustin ca daca se va bea mai mult decat doza recomandata pot aparea actiuni adverse precum ar fi starile de greata sau dureri stomacale.

Afectiunile pe care barba popii le trateaza sunt intalnite cel mai frecvent la barbati. Totusi, aceasta planta este recomandata si pentru femeile care se confrunta cu aceste afectiuni.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 10.54 RONAlevia antigripal 20cpr cutie alevia


Alevia antigripal 20cpr cutie alevia
Recomandări:De la primele simptome, in raceala si gripaCompoziţie:Salix alba ( extract standardizat 2.5% salicin) 100mg , Echinacea purpurea ( extract standardizat 4% polifenoli ) 80mg , Macese ( Rosa canina cu 50% Vitamina C ) 60mg.Descriere:Extract de salcie – antiinflamator natural. Echinacea – creste imunitatea, ajuta in apararea impotriva infectiilor. Macesul – este fructul cu cel mai mare continut de vitamina C. Numar comprimate 20.Mod de administrare:2 comprimate de 3 ori pe zi. Dozele pentru copii se vor recomanda de catre medic. 

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Barba popii, o planta folositoare pentru durerile de articulatii

Lasă un răspuns